Reklama
Zapečené těstoviny s mletým masem
Fotogalerie:

Zapečené těstoviny s mletým masem

Tereza Hájková

Ostrava

Někdy k nim přidávám i opečenou klobásku.

Tereza Hájková, Ostrava

Ingredience

  • trocha oleje
  • 2 střední cibule
  • 500 g mleté maso
  • sůl podle potřeby
  • pepř podle chuti
  • 500 g těstoviny
  • na vymazání a vysypání zapékací mísy tuk a strouhanka
  • 150 g strouhaný tvrdý sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku‚ přidáme mleté maso‚ osolíme‚ opepříme a chvíli dusíme.

  2. Těstoviny uvaříme podle návodu. Poté maso s těstovinami smícháme dohromady a vše nasypeme do vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy. Nakonec vše posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct.

Pošli recept! - Speciál - Chalupářské recepty (17.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tagliatelle s lilkem a rajčaty

Tagliatelle s lilkem a rajčaty

V létě jednoduše ideální Podle receptu Oliny Jiráskové z Litoměřic
Vaříme express /17.06.19
Italské ořechové rizoto s krevetami

Italské ořechové rizoto s krevetami

Jiří Kostelek, Příbram

Vaříme express /12.02.18
Tuňákové těstoviny

Tuňákové těstoviny

Výborný lehký oběd, který mám moc ráda.
Šárka Černá, Kutná Hora
Vaříme express /20.12.11
Drůbeží guláš

Drůbeží guláš

Je to naše oblíbené velmi jednoduché jídlo.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /28.07.15
Hermelínové  brambory

Hermelínové brambory

Chutné jídlo, které nabízí spoustu variací.

Lenka Hlavsová, Praha

Vaříme express /06.11.16
Zapékané sýrové chlebíčky

Zapékané sýrové chlebíčky

Můžeš je udělat podle receptu nebo zvolit systém ‚‚co dům dá‘‘ a přizpůsobit ...

Vaříme express /07.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu