Reklama
Zapečené špagety
Fotogalerie:

Zapečené špagety

Tereza Bartuňková

Velké Meziříčí
Špagety patří mezi moje oblíbená jídla. Chutnají mi zapečené a kořeněné podle fantazie.
Tereza Bartuňková, Velké Meziříčí

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 2 cibule
  • 3 klobásy
  • 1 balení špagety
  • 1 menší balení kečup
  • 1 menší brokolice
  • 1 lžička sůl
  • 1 lžička pepř
  • 200 g sýr eidam
  • 1 konzerva žampiony
  • 1-3 lžíce smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmažíme cibulku a přidáme k ní na kostky nakrájené klobásky. Obvyklým způsobem uvaříme špagety. Slijeme je a promícháme s kečupem. Zatím krátce povaříme v osolené vodě brokolici.
  2. Ke špagetám přidáme os­­­maženou klobásku a vařenou brokolici. Vše promícháme, osolíme a opepříme. Při­dáme žampiony, směs pos­ypeme sýrem a na vymaštěném plechu zapékáme v troubě při 180 °C asi 20 minut.
  3. Během zapékání špagety přelijeme sladkou smetanou.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Závin se špenátem a sýrem

Závin se špenátem a sýrem

Peču ho, když mají přijít hosté. Pavla Kroupová, Karviná
Vaříme express /22.07.13
Panenka v bylinkách

Panenka v bylinkách

Martina Exnerová, Liberec

Vaříme express /24.03.20
Jahody v domácí čokoládě

Jahody v domácí čokoládě

Taková dobrota zůstane plná vitaminů.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /27.06.16
Zeleninové fazole

Zeleninové fazole

Rychlá večeře pro chlapy.
Jan Machů, Želechovice nad Dřevnicí
Vaříme express /12.07.12
Karbanátky s brambory

Karbanátky s brambory

Mají výraznější chuť než ty klasické.

Miroslava Vitoslavská, Prosenice

Vaříme express /08.04.14
Česnekové špagety s houbami

Česnekové špagety s houbami

Jednoduchý recept, který překvapí jemnou kombinací chutí.

Božena ...

Vaříme express /30.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu