Nejlepší jsou se zeleninovým salátem. Dají se jíst i zastudena.
Barbora Vávrová, Břestek
Ingredience
- 12 ks minipárečky
- 1 větší cibule
- olej
- 4 vejce
- 250 ml mléka
- tymián, majoránka, sůl
- 2 lžíce kečup
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Párky nakrojíme, aby po upečení vznikl ježeček a vyskládáme je do pekáče s trochou oleje. Rozehřejeme troubu a párečky opečeme, dokud se neotevřou. Cibuli nakrájíme na kolečka a nasypeme na opečené párky.
-
Vejce rozmícháme s mlékem, solí, kečupem a kořením, nalejeme je na opečené párky a opět vložíme do trouby. Pečeme dozlatova. Před dopečením můžeme nahoru položit větvičky tymiánu. Necháme lehce vychladnout a podáváme.