Reklama
Zapečené párečky
Fotogalerie:

Zapečené párečky

Barbora Vávrová
Barbora Vávrová
Břestek

Nejlepší jsou se zeleninovým salátem. Dají se jíst i zastudena.

Barbora Vávrová, Břestek

Ingredience

  • 12 ks minipárečky
  • 1 větší cibule
  • olej
  • 4 vejce
  • 250 ml mléka
  • tymián, majoránka, sůl
  • 2 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Párky nakrojíme, aby po upečení vznikl ježeček a vyskládáme je do pekáče s trochou oleje. Rozehřejeme troubu a párečky opečeme, dokud se neotevřou. Cibuli nakrájíme na kolečka a nasypeme na opečené párky.
  2. krok2 Vejce rozmícháme s mlékem, solí, kečupem a kořením, nalejeme je na opečené párky a opět vložíme do trouby. Pečeme dozlatova. Před dopečením můžeme nahoru položit větvičky tymiánu. Necháme lehce vychladnout a podáváme.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

I méně zručný kuchař bude mít hned hotovo. Andrea Nowaková, Bohumín
Vaříme express /07.07.17
Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

Je dobrá teplá i studená, to je výhoda. Chutná s bramborami ...

Vaříme express /09.09.16
Křupavé šneky

Křupavé šneky

Na oslavu to nejlepší občerstvení! Zachutnají každému.

Eliška Kajetánová, ...

Vaříme express /15.03.15
Zapečená ryba v bramborové kaši

Zapečená ryba v bramborové kaši

Kaši si můžeme připravit den předem.

Jana Kunešová, Brno

Vaříme express /13.11.17
Vinná klobása netradičně

Vinná klobása netradičně

Je to takové ideální podzimní jídlo.
Olga Burešová, Byšice
Vaříme express /09.02.10
Plněné kapsičky

Plněné kapsičky

Udělej náplň typu „co dům dal“, vždy je dobrá.

Jana Novotná, Starý Rožmitál

Vaříme express /04.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu