Reklama
Zapečené kuřecí řízky
Fotogalerie:

Zapečené kuřecí řízky

Jana Filková
Jana Filková
Trmice
Zapečené kuřecí řízky mě ještě nikdy nezklamaly.

Ingredience

  • 2 kuřecí řízky
  • trochu kečup
  • 1 cibule
  • 4 plátky slanina anglická
  • dle chuti sýr na strouhání
  • dle chuti majonéza
  • špetka sůl a pepř
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuřecí řízky omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme v pánvi na rozpáleném oleji.  
  2. Opečené řízky dáme pekáčku, pokapeme kečupem a rozdělíme na ně plátky slaniny a cibuli nakrájenou na kolečka. Takto připravené je posypeme strouhaným sýrem a nakonec potřeme trochou majonézy. Zapékáme v toubě předehřáté na 200 °C asi 30 minut do zlatohněda.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plachetnice z vajec

Plachetnice z vajec

Pozvi si pár kamarádů a překvap je netradičním občerstvením. Veronika ...
Vaříme express /03.06.16
Houbová pánev se zeleninou

Houbová pánev se zeleninou

Nejlepší přílohou k této lahodné kořeněné pochoutce je klasická vařená rýže.
...
Vaříme express /06.09.13
Pekelníkova kotleta

Pekelníkova kotleta

Maso můžeme nakrájet na kousky a pak vše podávat jako pikantní směs.

...

Vaříme express /13.09.17
Karbanátky s karamelizovanou cibulí

Karbanátky s karamelizovanou cibulí

Jednoduché jídlo, které ráda připravuji na chalupě. Oblíbili si ho malí ...

Vaříme express /18.12.13
Kuřecí paličky s paprikou

Kuřecí paličky s paprikou

Když se Vám omrzí klasické pečené kuře, můžete vyzkoušet tuto kořeněnou obměnu.

...

Vaříme express /07.09.13
Kmínové tyčinky

Kmínové tyčinky

Jsou výborné k vínku třeba na silvestra.
Michaela Krumerová, Opava
Vaříme express /08.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu