Reklama
Zapečené kuřecí řízky
Fotogalerie:

Zapečené kuřecí řízky

Jana Filková
Jana Filková
Trmice
Zapečené kuřecí řízky mě ještě nikdy nezklamaly.

Ingredience

  • 2 kuřecí řízky
  • trochu kečup
  • 1 cibule
  • 4 plátky slanina anglická
  • dle chuti sýr na strouhání
  • dle chuti majonéza
  • špetka sůl a pepř
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Kuřecí řízky omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme v pánvi na rozpáleném oleji.  
  2. Opečené řízky dáme pekáčku, pokapeme kečupem a rozdělíme na ně plátky slaniny a cibuli nakrájenou na kolečka. Takto připravené je posypeme strouhaným sýrem a nakonec potřeme trochou majonézy. Zapékáme v toubě předehřáté na 200 °C asi 30 minut do zlatohněda.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Silvestrovské paštičky

Silvestrovské paštičky

Moje dcery už pár let neslaví příchod nového roku s námi doma. Jenže loni nám udělaly...
Vaříme express /10.10.08
Krémové lilkové curry

Krémové lilkové curry

Tento pokrm je lehce pikantní, a proto bude gurmánským zážitkem.
Tereza ...
Vaříme express /15.12.10
Játrový hermelín

Játrový hermelín

Podáváme se zeleninovou oblohou.
Jana Remková, Orlová-Lutyně
Vaříme express /23.12.11
Artyčoková polévka

Artyčoková polévka

Sváteční pochoutka, kterou si každý zamiluje.

Zuzana Bartošová, Olomouc

Vaříme express /29.09.13
Lahodné jednohubky

Lahodné jednohubky

Jednoduchý recept na občerstvení‚ které ti určitě zachutná.
Michaela Horáková, ...
Vaříme express /03.02.11
Houbová pánev se zeleninou

Houbová pánev se zeleninou

Nejlepší přílohou k této lahodné kořeněné pochoutce je klasická vařená rýže.
...
Vaříme express /06.09.13
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama