Reklama
Reklama
Zapečené kaiserky
Fotogalerie:

Zapečené kaiserky

Pavlína Burdová
Pavlína Burdová
Krupka

Rychlá a chutná večeře.

Pavlína Burdová, Krupka

Ingredience

  • 4 ks kaiserka
  • máslo
  • kuřecí šunka
  • paprikáš
  • paprika (žlutá nebo červená)
  • rajče
  • eidam
  • hermelín
  • žampion
  • tymián, grilovací koření, sojová omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Kaiserky přepůlíme a pomažeme máslem. Na každou půlku poklademe plátek kuřecí šunky a paprikáše. Obložíme plátkem rajčete, papriky a žampionu. Posypeme bazalkou a grilovacím kořením. Pokapeme sojovou omáčkou a navrch dáme plátek eidamu a hermelínu.

  2. Housky dáme na plech pokapaným olejem a pečeme cca 10 minut, necháme sýr roztát a housky zezlátnout.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolice po italsku

Brokolice po italsku

Brokolice dlouho nepatřila zrovna k mým oblíbeným zeleninám. Připravenou po italsku ...
Vaříme express /12.12.08
Pažitková pomazánka

Pažitková pomazánka

Jednohubky s pažitkovou pomazánkou jsou rychlé a výborné občerstvení pro ...
Vaříme express /08.09.10
Koláč s krabími tyčinkami

Koláč s krabími tyčinkami

Kukuřice může být sterilovaná i mražená.

Martina Škardová, Chlumec n. Cidlinou

Vaříme express /08.03.15
Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Mám ráda, když je rychle hotovo.

Anna Šteflová, Praha

Vaříme express /29.12.14
Zeleninové zapékané brambory

Zeleninové zapékané brambory

S přítelem máme moc rádi brambory na všechny způsoby. Toto jídlo je celkem rychlé,ne ...

Vaříme express /20.02.13
Tlačenkový salát

Tlačenkový salát

Chutná nejlépe s čerstvým chlebem.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /27.01.15
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama