Reklama
Zapečené hranolky
Fotogalerie:

Zapečené hranolky

Olga Kratochvílová

Pardubice
Už je umějí přátelé. Zkus a budou i tvé oblíbené.
Olga Kratochvílová, Pardubice

Ingredience

  • 1 kg hranolky
  • 10 ml olej
  • 2-3 klobása
  • 1 balení zelenina mražená
  • 300 g sýr eidam
  • špetka sůl
  • špetka koření na americké brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Na plech s pečicím papírem dáme olej, rozprostřeme předsmažené hranolky a osolíme je. Pečeme 20 minut na 170 °C, až jsou hranolky křupavé.
  2. Klobásy (ostravské) nakrájíme na kolečka a eidam nastrouháme nahrubo. K hotovým hranolkům přidáme klobásy, mraženou zeleninu a vše okořeníme kořením na americké brambory, promícháme.
  3. Pečeme asi 10 minut. Poté posypeme eidamem a necháme ještě zapéci. Podáváme s tatarskou omáčkou nebo kečupem.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolové chilli s rýží

Fazolové chilli s rýží

Mělo by být trochu ostřejší. Anna Zárubová, Aš
Vaříme express /22.01.17
Smažené toasty

Smažené toasty

Eva Stará, Přibyslav

Vaříme express /19.04.18
Ořechový chléb

Ořechový chléb

S máslem a medem je to hotový zázrak!
Ester Witasová, Hnojník
Vaříme express /14.06.11
Krůtí  s pórkem

Krůtí s pórkem

Místo špaget můžeš zkusit i krátké těstoviny.

Jitka Horáčková, Zábřeh

Vaříme express /07.11.13
Paprikový tvaroh

Paprikový tvaroh

Chutná dospělým i dětem.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Vaříme express /14.10.15
Těstovinový salát s mozzarellou

Těstovinový salát s mozzarellou

Vynikající pochoutka, po které určitě kila nenabereš.
Eva Trousilová, Hředle
Vaříme express /20.12.11
 

Nejnovější

Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu Evy Stehlíkové z Brna
Vaříme express /21.06.18
Italský hruškový koláč

Italský hruškový koláč

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /21.06.18
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama