Reklama
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Fotogalerie:

Zapečené buřty s nivou a cibulí

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Rychlovka, kterou si často dáváme s přáteli při posezení u piva. Podáváme s chlebem.

Radim Pekárek, Jihlava

Ingredience

  • 8 špekáčků
  • trocha plnotučné hořčice na potření
  • 180 g nivy
  • 3 cibule
  • 8 feferonek (kozích rohů)
  • 1 sklenička piva
  • 1 sklenička kečupu

Doba přípravy

Počet porcí

4-6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    1. Buřty podélně rozkrojíme, pomažeme hořčicí a naplníme je plátky nivy a cibule. 

  2. 2. Do zapékací mísy vyskládáme buřtíky, posypeme je zbytkem nivy s cibulí, přidáme feferonky a zalijeme skleničkou piva a kečupu. Společně zapečeme.

Pošli recept! - Speciál - Léto na chalupě (16.7.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené jednohubky

Pečené jednohubky

Místo rohlíků můžeš dát veku. Podávej je teplé, nebo studené. Veronika ...
Vaříme express /03.08.11
Závin s ostrou chutí chilli

Závin s ostrou chutí chilli

Oregano tě přenese do slunné Itálie.

Zdeňka Vítová, Liberec

Vaříme express /17.02.15
S bylinkami

S bylinkami

Michaela Kropáčková, Loket

Vaříme express /16.01.19
Zapečené papriky

Zapečené papriky

Jíme je s brambory a tatarskou omáčkou.

Jarmila Výskalová, Poruba

Vaříme express /23.10.17
Kaštanové orecchiette

Kaštanové orecchiette

Můžeš použít i kupované orecchiette. 

Kateřina Gajová, Brno

Vaříme express /03.10.16
Brokolice s bešamelovou omáčkou

Brokolice s bešamelovou omáčkou

Tento recept je jednoduchý, rychlý a chutný. Do omáčky lze přidat i jiný druh sýra, ale...

Vaříme express /24.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu