Reklama
Zapečené brambory s klobásou a slaninou
Fotogalerie:

Zapečené brambory s klobásou a slaninou

Edita Andělová
Edita Andělová
Cheznovice

Snadný a rychlý oběd.

Edita Andělová, Cheznovice

Ingredience

  • 12 ks větší brambory
  • 4 pikantní klobásy
  • chalupářská slanina
  • 6 ks menší cibule
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce sladká paprika
  • 1 lžička kmín

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme je do mísy, osolíme, opepříme, přidáme lžíci sladké papriky a trochu kmínu. Všechno dobře promícháme.
  2. Slaninu si nakrájíme na kostičky, klobásu a cibuli na kolečka.
  3. krok3 Rozložíme si alobal a dáváme na něj vrstvu brambor, na ně dáme slaninu, klobásu, cibuli a opět brambory.
  4. krok4 Dobře zabalíme do alobalu a klademe na plech. Pečeme asi 40-50 minut při 190 °C.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Křenová se salámem

Křenová se salámem

Zkus pomazánkové máslo s křenem. Božena Peřinová, Bítovčice
Vaříme express /03.02.17
Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Špenát kupujeme na farmářských trzích.

Lucka Krobotová, 9 let, Kladno

Vaříme express /17.03.16
Bramborový salát s brokolicí a kuřetem

Bramborový salát s brokolicí a kuřetem

Je lehký a přitom dobře zasytí. Brokolice je navíc velice zdravá.

Eva Žmolíková,...

Vaříme express /26.07.15
Thajské nudličky s houbama

Thajské nudličky s houbama

Pokaždé, když přemýšlím, jak rychle vykouzlit na talíři něco dobrého, jednoduchého ...
Vaříme express /07.11.08
Krabí salát s olivami

Krabí salát s olivami

Dá se podávat jako předkrm nebo večeře.

Vojtěch Pravda, Mladá Boleslav

Vaříme express /19.12.15
Žampionová omáčka s cuketou

Žampionová omáčka s cuketou

Udělej si oběd z darů zahrady.

Květa Hošková, Vratimov

Vaříme express /30.01.16
 

Nejnovější

Hamburger s česnekovým máslem

Hamburger s česnekovým máslem

Uvařeno podle receptu Evy Stehlíkové z Brna
Vaříme express /21.06.18
Italský hruškový koláč

Italský hruškový koláč

Lída Holubová, Pelhřimov

Sladký život /21.06.18
Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama