Reklama
Zapečené brambory s klobásou a slaninou
Fotogalerie:

Zapečené brambory s klobásou a slaninou

Edita Andělová
Edita Andělová
Cheznovice

Snadný a rychlý oběd.

Edita Andělová, Cheznovice

Ingredience

  • 12 ks větší brambory
  • 4 pikantní klobásy
  • chalupářská slanina
  • 6 ks menší cibule
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce sladká paprika
  • 1 lžička kmín

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme je do mísy, osolíme, opepříme, přidáme lžíci sladké papriky a trochu kmínu. Všechno dobře promícháme.
  2. Slaninu si nakrájíme na kostičky, klobásu a cibuli na kolečka.
  3. krok3 Rozložíme si alobal a dáváme na něj vrstvu brambor, na ně dáme slaninu, klobásu, cibuli a opět brambory.
  4. krok4 Dobře zabalíme do alobalu a klademe na plech. Pečeme asi 40-50 minut při 190 °C.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lepenice

Lepenice

Rychlé jídlo, které uspokojí každého muže. Adriana Horáková, Brno
Vaříme express /08.11.17
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Naše děti moc játra nemusí, ale tuto omáčku zbožňují.
Gabriela Kůrková, 
...
Vaříme express /16.01.11
Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Je ideální pro horké letní dny, třeba k vínu.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /24.02.17
Šunkovo-sýroví šneci

Šunkovo-sýroví šneci

Rychle jsou upečení‚ bleskově zmizí ze stolu.
Simona Hopfingerová, Praha
Vaříme express /24.02.10
‚‚Fofr‘‘ buchta

‚‚Fofr‘‘ buchta

Bez vážení je pečení tak zábavné.
Dana Drozdová, Veľká Lomnica
Vaříme express /01.08.11
Žebrácká pečeně

Žebrácká pečeně

Výborná je teplá i studená.

Marta Šimková, Praha

Vaříme express /21.07.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu