Reklama
Zapečené bramborové noky
Fotogalerie:

Zapečené bramborové noky

Eliška Fuljerová
Eliška Fuljerová
Doksy

Jemné, smetanové, ale i pikantní chuťové pohlazení.

Eliška Fuljerová, Doksy

Ingredience

  • 1 balení bramborové noky
  • 1 klobása
  • 250 ml smetana
  • malá plechovka žampiony
  • 100 g šunka
  • 100 g kozí sýr
  • 100 g mozzarela
  • koření
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Podle návodu uvaříme bramborové noky, scedíme je a dáme do zapékací mísy, kterou vymažeme olivovým olejem.

  2. Nakrájíme si klosábu, mozzarelu, salám a vše přidáme do zapékací mísy. Přidáme žampiony a nastrouhaný sýr. Vše promícháme a dochutíme solí a pepřem.

  3. Nakonec zalijeme smetanou a dáme péct zhruba na 20 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Servíruj s bramborami a máš zdravou večeři. Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /09.11.10
Alobalová mňamka

Alobalová mňamka

Nahradí ti grilování, když je venku ještě zima.

Martina Magyarová, Mladá Boleslav

Vaříme express /17.12.12
Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Před zapečením můžeš přidat strouhaný sýr.

Helena Vebrová, Kolín

Vaříme express /16.06.14
Knedlíkové placičky

Knedlíkové placičky

Jednoduchá večeře za pár korun.

Jarmila Bradáčová, Seč

Vaříme express /17.12.12
Vaječný koktejl

Vaječný koktejl

Potěší malé i velké koledníky.

Věra Kloudová, Přerov

Vaříme express /31.03.17
Palačinky s vanilkovým krémem

Palačinky s vanilkovým krémem

Tyto palačinky jsou tak skvělé, že mi je rodina sní většinou dřív, než sundám ...

Vaříme express /11.06.17
 

Nejnovější

Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné. Podle receptu Petra Šípka z Prahy
Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
Zelný koláč

Zelný koláč

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /10.11.18
Zaječí stehna na houbách a cibuli

Zaječí stehna na houbách a cibuli

Marta Kučerová, Mělník

Škola vaření /10.11.18
Bramboráky s uzeným

Bramboráky s uzeným

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /10.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama