Reklama
Zapečené bramborové noky
Fotogalerie:

Zapečené bramborové noky

Eliška Fuljerová
Eliška Fuljerová
Doksy

Jemné, smetanové, ale i pikantní chuťové pohlazení.

Eliška Fuljerová, Doksy

Ingredience

  • 1 balení bramborové noky
  • 1 klobása
  • 250 ml smetana
  • malá plechovka žampiony
  • 100 g šunka
  • 100 g kozí sýr
  • 100 g mozzarela
  • koření
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Podle návodu uvaříme bramborové noky, scedíme je a dáme do zapékací mísy, kterou vymažeme olivovým olejem.

  2. Nakrájíme si klosábu, mozzarelu, salám a vše přidáme do zapékací mísy. Přidáme žampiony a nastrouhaný sýr. Vše promícháme a dochutíme solí a pepřem.

  3. Nakonec zalijeme smetanou a dáme péct zhruba na 20 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelníky

Zelníky

Bezva svačinka plná vitaminů. Monika Stejskalová, Horní Brašov
Vaříme express /04.02.14
Nivová pomazánka

Nivová pomazánka

Nastrouháme  1 balíček nivy, přidáme majolku, lžičku hořčice, lžičku kečupu. ...
Vaříme express /13.04.18
Kuřecí špíz s rajčatovou salsou

Kuřecí špíz s rajčatovou salsou

Pro děti feferonku vynech

Podle receptu Lenky Drahotové z Plzně

Vaříme express /26.07.18
Chleboráky

Chleboráky

Mezi tímto chleborákem a bramborákem nikdo nepozná rozdíl!
Bára ...
Vaříme express /20.12.11
Pomazánka z řepy a sýra

Pomazánka z řepy a sýra

Místo hermelínu můžeš použít i jiný oblíbený plísňový sýr.

Eva Týcová, ...

Vaříme express /28.06.14
Bílý chřest se salátem

Bílý chřest se salátem

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /04.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu