Reklama
Zapečené bramborové noky
Fotogalerie:

Zapečené bramborové noky

Eliška Fuljerová
Eliška Fuljerová
Doksy

Jemné, smetanové, ale i pikantní chuťové pohlazení.

Eliška Fuljerová, Doksy

Ingredience

  • 1 balení bramborové noky
  • 1 klobása
  • 250 ml smetana
  • malá plechovka žampiony
  • 100 g šunka
  • 100 g kozí sýr
  • 100 g mozzarela
  • koření
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Podle návodu uvaříme bramborové noky, scedíme je a dáme do zapékací mísy, kterou vymažeme olivovým olejem.

  2. Nakrájíme si klosábu, mozzarelu, salám a vše přidáme do zapékací mísy. Přidáme žampiony a nastrouhaný sýr. Vše promícháme a dochutíme solí a pepřem.

  3. Nakonec zalijeme smetanou a dáme péct zhruba na 20 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bleskový dezert  z Lipánku, jahod a malin

Bleskový dezert z Lipánku, jahod a malin

Ovoce je lepší čerstvé, ale můžeš dát i kompotované. Alena Vlčková, Hradec ...
Vaříme express /13.03.13
Čína s kukuřicí

Čína s kukuřicí

Vynikající pokrm, stačí dobře okořenit.

Markéta Drápelová, Zakřany

Vaříme express /21.07.15
Šunkové gnocchi

Šunkové gnocchi

Vděčná večeře pro naše věčně hladová a poměrně vybíravá vnoučata.

Růžena ...

Vaříme express /12.09.16
Rybářova pochoutka

Rybářova pochoutka

Štika má dietní maso, můžeš ji přelít i smetanovou omáčkou.

Josef Bartušek, Luka

...
Vaříme express /11.08.17
Kapří bramboráčky

Kapří bramboráčky

Takové bramboráky jsi ještě zaručeně nejedla.
Monika Šárová, Sedlec-Prčice
Vaříme express /27.09.11
Zapečená zelenina

Zapečená zelenina

Jednoduchá, dobrá, dietní a zdravá pochoutka.

Aneta Vavrová, Hradec Králové

Vaříme express /22.03.14
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
Hruškové vafle

Hruškové vafle

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama