Reklama
Reklama
Zapečená rychlovka
Fotogalerie:

Zapečená rychlovka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Mozzarella a rajčata – to je pro mě nejjemnější a nejdelikátnější kombinace chutí. Existuje množství variant, jak z těchto dvou surovin připravit nějakou lahůdku. Nabízím ti svoji oblíbenou.
Klára Smékalová, Šumperk

Ingredience

  • rajčátka cherry
  • 1 svazek bazalka
  • olej olivový
  • pepř
  • 1/2 lžičky bageta
  • 2 balíčky sýr mozzarella

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

39 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Bagetu nakrájíme na plátky, na plech rozetřeme olivový olej, naskládáme plátky veky a dáme krátce zapékat pod gril. Zatím si nakrájíme sýr na tenké plátky, rozpůlíme rajčátka a opereme lístky bazalky.Na rozpečené plátky bagety naneseme lístky bazalky, plátky mozzarelly a nakonec polovinu rajčátka. Vše poso-líme a posypeme čerstvě namletým pepřem. Obložené plátky bagety dáme zapékat do předehřáté trouby. Nepečeme dlouho, abychom je příliš nevysušili. Když se sýr začne roztékat, jednohubky vyndáme z trouby a servírujeme.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tekuté tvarůžky

Tekuté tvarůžky

Nezralé tvarůžky dej na pár dnů na teplé místo. Lukáš Uher, Brno
Vaříme express /09.11.10
Plněný obalovaný párek

Plněný obalovaný párek

Syté jídlo pro všechny milovníky uzenin.
Eva Klímová, Trhové Sviny
Vaříme express /26.10.11
Salámová pomazánka

Salámová pomazánka

Chlebíčky na svátky nesmějí chybět.

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /03.04.16
Jednou do pusy

Jednou do pusy

Pro návštěvy se vždy snažím připravit nějaké malé „zobání“. Nedá to žádnou ...

Vaříme express /03.02.17
„Cigánské“ placičky

„Cigánské“ placičky

Kdo má rád pikantní jídla, ten placičky ocení.
Dana Mikešová, Hovězí
Vaříme express /12.05.10
Smažená treska

Smažená treska

Ryba ve zlatém župánku, zeleném pelíšku a ozdobená zdravým šperkem je moje specialita....
Vaříme express /12.01.09
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama