Reklama
Zapečená klobása
Fotogalerie:

Zapečená klobása

Míša Richter

Rudná
Je to strašně jednoduché, rychlé a zároveň strašně dobré!
Míša Richter, Rudná

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 2 klobása šunková
  • trochu kečup na pomazání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto rozválíme na 2 obdélníky 20 x 15 cm, pomažeme kečupem a doprostřed položíme klobásu.
  2. Obalíme těstem, rozkrájíme na centimetrová kolečka a na pečicím papíru pečeme v horkovzdušné troubě zhruba 15 minut při 150 °C.

    TIP: Je lepší použít kečup pro děti, který je bez éček. Pálivé paprikové klobásy dodají placičkám výraznější chuť, šunkové ale také nejsou špatné.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (27.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohový salát s jablkem

Tvarohový salát s jablkem

Má osvěžují chuť a není po něm těžko. Romana Zbytková, Brno
Vaříme express /28.02.10
Plněné taštičky

Plněné taštičky

Toto pohoštění nezklame žádnou návštěvu.
Soňa Sommerová, Unkovice
Vaříme express /17.10.11
Plněné mexické brambory

Plněné mexické brambory

Jestli jsou pro tebe luštěniny hůře stravitelné, přidej do zeleninové směsi trochu ...
Vaříme express /28.05.13
Závin s klobáskami a se zelím

Závin s klobáskami a se zelím

Je moc chutný a má krásnou barvu. Jíme ho k vínu i jen tak, jak teplý, tak...

Vaříme express /17.10.17
Rychlá polévka se zeleninou

Rychlá polévka se zeleninou

Polévka je grunt, říkávala moje babička.
Jaroslava Skoumalová, Třebíč
Vaříme express /04.08.11
Plněné cuketové květy

Plněné cuketové květy

Je to spíš taková malá chuťovka, hodí se i pro lidi s bezlepkovou dietou.

...

Vaříme express /17.06.17
 

Nejnovější

Křehký nákyp s jablky a hruškami

Křehký nákyp s jablky a hruškami

Dokonalý požitek Podle receptu Mileny Bartošové z Vlašimi
Škola vaření /20.09.18
Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /19.09.18
Jablečný ocet

Jablečný ocet

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.09.18
Piškotová roláda s jablky

Piškotová roláda s jablky

S jemně nakyslou chutí

Podle receptu Stáni Zvonaříkové z Liberce

Sladký život /19.09.18
Pikantní ovocný salát

Pikantní ovocný salát

Zdena Bartošová, Chrudim

Vaříme express /18.09.18
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama