Reklama
Zapečená klobása
Fotogalerie:

Zapečená klobása

Míša Richter

Rudná
Je to strašně jednoduché, rychlé a zároveň strašně dobré!
Míša Richter, Rudná

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • 2 klobása šunková
  • trochu kečup na pomazání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto rozválíme na 2 obdélníky 20 x 15 cm, pomažeme kečupem a doprostřed položíme klobásu.
  2. Obalíme těstem, rozkrájíme na centimetrová kolečka a na pečicím papíru pečeme v horkovzdušné troubě zhruba 15 minut při 150 °C.

    TIP: Je lepší použít kečup pro děti, který je bez éček. Pálivé paprikové klobásy dodají placičkám výraznější chuť, šunkové ale také nejsou špatné.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (27.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vajíčkový salátek

Vajíčkový salátek

Vynikající pohoštění za pár korun. Věra Černevová, Praha
Vaříme express /29.09.08
Koláč s balkánem a s červenou cibulí

Koláč s balkánem a s červenou cibulí

Můžeš jej posypat natí mladé cibulky.

Lucie Haklová, Příbram

Vaříme express /04.03.15
Rizoto s tuňákem

Rizoto s tuňákem

Irena Gvozdková, Sušice

Vaříme express /02.02.18
Topinky Arnošta z Pardubic

Topinky Arnošta z Pardubic

Tip, jak spotřebovat starší chléb.
Kateřina Brožová, České Budějovice
Vaříme express /27.12.11
Polévka z čínského zelí a slaniny

Polévka z čínského zelí a slaniny

Je trochu štiplavější než klasická zelňačka.

Monika Šrámková, Písek

Vaříme express /27.02.16
Opilá jablka

Opilá jablka

Ovoce ve vinném těstíčku chutná jemně.
Jana Nováková, Praha
Vaříme express /20.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu