Reklama
Zapečená bramborová kaše
Fotogalerie:

Zapečená bramborová kaše

Jana Laštovičková

Pardubice
Kdo má rád mleté, pochutná si.
Jana Laštovičková, Pardubice

Ingredience

  • 500 g maso mleté
  • 1 cibule
  • dle potřeby olej
  • dle potřeby kečup
  • 500 g rajčata
  • 3 paprika
  • 3 mrkev
  • 3-5 stroužků česnek
  • špetka sůl
  • 400 g brambory
  • dle potřeby mléko
  • dle potřeby máslo
  • 150 g sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso osmahneme na cibulce a oleji‚ přidáme kečup‚ rajčata‚ papriky a mrkev pokrájené na kousky a prolisovaný česnek. Pod pokličkou dusíme doměkka.
  2. Masovou směs dáme do zapékací mísy‚ zalijeme bramborovou kaší (měla by být řidší než přílohová). 
  3. Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme zhruba 20–30 minut.

Pošli recept! 1/2010 (9.12.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Korma z krůtího masa

Korma z krůtího masa

Korma je indický pokrm, marinuje se asi 2 hodiny.Dělá se i z kuřecího. Dalibor ...
Vaříme express /20.07.16
Grilovaný plněný hermelín s oreganem

Grilovaný plněný hermelín s oreganem

Speciality z grilu si dopřávám i v zimě.

Daniel Svátek, Pardubice

Vaříme express /25.03.16
Katův šleh

Katův šleh

Můžeš přidat také žampiony, pokrájené podle velikosti na čtvrtky nebo na půlky.

...

Vaříme express /06.07.16
Kuřecí salát s bazalkovou majonézou

Kuřecí salát s bazalkovou majonézou

Je to hotový gurmánský zážitek, já ho mám rád s křupavou francouzskou bagetou.
...
Vaříme express /13.05.13
Moravanková pomazánka

Moravanková pomazánka

Chlebíčky jsou vždycky vděčné pohoštění.

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /28.12.15
Knedlíky s vejci

Knedlíky s vejci

Zbytek knedlíků a vejce a mňamka je v cuku letu.
Lucie Audová, Tvarožná
Vaříme express /12.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu