Reklama
Žampiony s hermelínem
Fotogalerie:

Žampiony s hermelínem

Pavel Štrougal
Pavel Štrougal
Ústí nad Labem - Krásné Březno

Pečené žampiony plněné mletým masem a hermelínem.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno

Ingredience

  • 8 ks žampiony
  • 300 g mleté maso
  • 1 vejce
  • pepř, mletý kmín, majoránka, chilli
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • podravka, sůl
  • 90 g hermelín

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme mleté maso, vejce, cibuli nakrájenou nadrobno, česnek utřený se solí, špetku pepře a chilli, mletý kmín, majoránku a podle chuti podravku.

  2. Žampiony očistíme, oloupeme, odstraníme nohy, které nadrobno nasekáme a přidáme do masové směsi.

  3. Hermelín nakrájíme na 8 dílků. Žampiony naplníme masovou směsí a do středu vtlačíme kostku hermelínu.

  4. Naplněné žampiony přendáme do zapékací mísy, mírně podlijeme vodou, vložíme do předehřáté trouby a 30 minut pečeme.

    Podáváme s opečeným bramborem a zeleninovým salátem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s uzeným masem

Těstoviny s uzeným masem

Chuť parmazánu se k uzenému masu skvěle hodí.  Dita Strnadová, Kralupy
Vaříme express /25.01.17
Brambory s uzeninou, fialovým a zeleným květákem

Brambory s uzeninou, fialovým a zeleným květákem

Různé druhy květáku kupuji na trhu.

Daniela Schachlová, Ostrava

Vaříme express /12.11.15
Nočky po italsku

Nočky po italsku

Vařím je, když je chuť na něco pikantního.
Lenka Bocková, Liberec
Vaříme express /24.12.09
Lososové překvapení

Lososové překvapení

Studený předkrm, který bude určitě všem chutnat. Stačí přidat kousek pečiva.

Pavel ...

Vaříme express /20.03.16
Okouník na pórkové slámě

Okouník na pórkové slámě

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /03.03.18
Terezčin pohár s jahodami

Terezčin pohár s jahodami

V zástěrce po mamce jde práce lehce.

Hana Bílá, České Budějovice

Vaříme express /15.07.17
 

Nejnovější

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Pečeně po italsku

Pečeně po italsku

Podle receptu

Lenky Veselé z Chomutova

Všehochuť /22.09.18
Bublanina s vínem

Bublanina s vínem

Podle receptu

Zuzany Smékalové z Mladé Boleslavi

Sladký život /22.09.18
Bramborové misky s křenem

Bramborové misky s křenem

Pikantní

Podle receptu Jindřišky Coufalové z Prahy

Za pár korun /21.09.18
Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy

Škola vaření /21.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama