Reklama
Žampiony plněné rajčaty a sýrem
Fotogalerie:

Žampiony plněné rajčaty a sýrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Část nebo všechna čerstvá rajčata můžeš nahradit sušenými rajčaty naloženými v oleji.

Ivana Kolářová, Prostějov

Ingredience

  • 500 g žampionů s většími kloboučky
  • na pokapání olivový olej
  • trocha soli
  • trocha čerstvě mletého bílého pepře
  • 100 g krůtí šunky
  • 100 g tvrdého sýra
  • 100 g čerstvých rajčat
  • špetka sušeného česneku

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony zbavíme nohy a oloupeme vrchní slupku. Vnitřky pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.

  2. Sýr nastrouháme, rajčata opláchneme a nasekáme na jemné kousky, šunku natrháme. Vše promícháme.

  3. Žampiony naplníme připravenou směsí. Nakonec je ještě jednou pokapeme olivovým olejem a posypeme sušeným česnekem. Dáme zapéct na 20 minut do trouby vyhřáté na 200 °C. Podáváme s tmavým pečivem.

Pošli recept! 11/2016 (7.10.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Katův šleh

Katův šleh

Můžeš přidat také žampiony, pokrájené podle velikosti na čtvrtky nebo na půlky. ...
Vaříme express /06.07.16
Žampiony plněné bulgurem

Žampiony plněné bulgurem

Podle receptu

Šárky Urbanové z Klášterce

Vaříme express /25.09.19
Cuketové medailonky

Cuketové medailonky

Můj oblíbený rychlý recept za pár korun.
Lenka Dohnalová, Říčany
Vaříme express /24.12.09
Expres nočky

Expres nočky

Oběd přesně podle mého gusta.

Petra Geletičová, Smidary

Vaříme express /18.04.16
Zeleninka s párky

Zeleninka s párky

Vybírám malé brambůrky, které jsou nejchutnější, neloupu je.

Monika Černá, ...

Vaříme express /05.08.16
Asijské balíčky

Asijské balíčky

Zajímavý a snadný oběd nebo večeře.

Marek Kováč, Bystřice nad Olší

Vaříme express /14.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu