Reklama
Žampionové špecle
Fotogalerie:

Žampionové špecle

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jsou vyrobené z krupice a vajec.
Veronika Muráňová,
České Budějovice

Ingredience

  • 400 g špecle
  • 200 g žampiony
  • 100 g šunka
  • 100 g sýr eidam
  • špetka sůl
  • dle potřeby máslo na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony opláchneme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Na rozpuštěném másle je krátce osmahneme spolu s nakrájenou šunkou.
  2. Vařené špecle (dají se koupit už hotové nebo jako polotovar, který musíme doma uvařit) přidáme ke směsi a lehce zahřejeme‚ aby se všechny chutě propojily.
  3. Na závěr ještě hotové jídlo podle chuti osolíme a posypeme nastrouhaným sýrem. Špecle podáváme teplé se zeleninovou přílohou.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře s koriandrem a cibulkou

Kuře s koriandrem a cibulkou

Vůni a chuť čerstvého koriandru jsem si zamilovala. Kupuju ho u nás ...
Vaříme express /19.05.15
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Rybí knedlíčky

Rybí knedlíčky

Skvě lé nápady

Kateřina Pavlíková, Příbram

Vaříme express /15.10.18
Rizoto s tuňákem

Rizoto s tuňákem

Irena Gvozdková, Sušice

Vaříme express /02.02.18
Salátová omáčka

Salátová omáčka

Proč nezkusit něco jiného než koprovku.

Dagmar Hahnová, Praha

Vaříme express /04.04.14
Topinková pomazánka

Topinková pomazánka

Pikantní pomazánka z měkkého salámu je skvělá na topinky.

Lenka Šťastná, ...

Vaříme express /13.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu