Reklama
Žampionová pochoutka s hermelínem
Fotogalerie:

Žampionová pochoutka s hermelínem

Hana Kupková

Ostrava

Zajímavý recept na dobrý bezmasý oběd, který ti bude chutnat.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1 malá cibule
  • trocha tuku
  • 500 g žampiony
  • 1 brokolice
  • 1 hermelín
  • sůl podle potřeby
  • trocha sójové omáčky
  • trocha vegety
  • trocha hladké mouky
  • 1 balíček špagety
  • 3 lžíce pomazánkové máslo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na cibulce podusíme očištěné a oloupané žampiony (trochu podlijeme vodou), přidáme nasekanou uvařenou brokolici, pokrájený hermelín, osolíme, okořeníme, zaprášíme moukou a chvíli dusíme.

  2. Uvaříme těstoviny, do kterých vmícháme pomazánkové máslo a počkáme, až se rozpustí. Můžeme přidat čerstvé bylinky a zamícháme.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí plátky na olivách

Kuřecí plátky na olivách

Olivy jsou dost výrazné a často nechutnají dětem. Pro ně zvol raději variantu se ...
Vaříme express /22.09.17
Kuřecí maso v listovém těstě

Kuřecí maso v listovém těstě

Vhodný jako rychlý, ale chutný recept pro návštěvu.

Anna Musilová, Nová Paka

Vaříme express /23.02.13
Špenátové misky se sýrem

Špenátové misky se sýrem

Podle receptu

Lucie Míčánkové z Frýdlantu

Vaříme express /20.08.18
Pikantní kotlety

Pikantní kotlety

Grilovaná rychlovka k obědu.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /27.08.14
Smažené tousty plněné sýrem

Smažené tousty plněné sýrem

Rychlá, levná a dobrá večeře.

Kateřina Milinková, Vlašim

Vaříme express /29.09.14
Zapečené bagety

Zapečené bagety

Skvělá svačinka na cesty nebo do školy.
Kristýna Pelnářová, Zlín
 
 
Vaříme express /12.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu