Reklama
Zahradnická smaženice
Fotogalerie:

Zahradnická smaženice

Zbyněk Polák

Most
Babiččina výborná, zdravá smaženice nám vždy přijde k chuti.
Zbyněk Polák, Most

Ingredience

  • 750 g houby
  • 2 lžíce olej olivový
  • 1 cuketa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česnek
  • dle chuti čubrica
  • špetka sůl
  • dle chuti pepř
  • 2 lžíce ocet balsamikový
  • 1 lžička pesto bazalkové

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli zpěníme na olivovém oleji. Přidáme nakrájenou cuketu a pečlivě očištěné a nadrobno pokrájené houby. Společně dusíme.
  2. Postupně přidáme česnek‚ sůl‚ pepř‚ čubricu‚ pesto a nakonec zakápneme balzamikovým octem.
  3. Hotovou smaženici podáváme s chlebem.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka  z naložených hub

Pomazánka z naložených hub

Jednoduché pohoštění z vlastních zásob. Jiřina Blažejová, Žlutice
Vaříme express /09.10.13
Pudinkový dort s ovocem

Pudinkový dort s ovocem

Michaela Hrdinová, Lanškroun

Vaříme express /08.06.18
Grenadýr marš

Grenadýr marš

Můžeš využít i zbytky těstovin a brambor.

Elena Ortová, Nové Strašecí

Vaříme express /25.01.15
Pstruh s kořením z Provence

Pstruh s kořením z Provence

Monika Buzková, Liberec

Vaříme express /02.03.18
Milionová polévka s vejcem

Milionová polévka s vejcem

Voňavá polévka, která krásně zahřeje a zasytí, zejména v zimních ...
Vaříme express /08.07.12
Bramboráky s ohnivým masem

Bramboráky s ohnivým masem

Ten, koho nezaskočí ostré, si určitě pochutná. Ti ostatní mohou vynechat chilli, ale ...

Vaříme express /01.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu