Reklama
Vylepšená rybí pomazánka
Fotogalerie:

Vylepšená rybí pomazánka

Lucie Polášková

Vážany

Večeře, kterou miluje celá rodina.

Lucie Polášková, Vážany

Ingredience

  • 3 konzervy sardinky v oleji
  • 1 pomazánkové máslo
  • 150 g tavený sýr
  • 2 vařená vejce
  • 1 cibule
  • 3 lžíce tuk perla
  • trocha citronové šťávy

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Sardinky v misce našleháme s pomazánkovým máslem‚ taveným sýrem a perlou do hladké směsi.

  2. Uvařená vejce a cibuli nakrájíme na drobné kousky, které přisypeme do našlehané pomazánky. Nakonec pro lepší chuť ještě zakápneme citronovou šťávou.

Pošli recept! 2/2013 (7.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječná se sardinkami

Vaječná se sardinkami

Raději ji děláme z dvojité dávky. Lucie Klimentová, Horní Domaslavice
Vaříme express /02.02.17
Grilované krůtí kousky ve slanině

Grilované krůtí kousky ve slanině

Gril u nás během léta skoro nevychladne.

Věra Cipriánová, Děčín

Vaříme express /08.08.16
Lososové překvapení

Lososové překvapení

Studený předkrm, který bude určitě všem chutnat. Stačí přidat kousek pečiva.

Pavel ...

Vaříme express /20.03.16
Bramborovo-celerové placky

Bramborovo-celerové placky

Výborné jsou potřené taveným sýrem.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /20.06.14
Zázvorová limonáda

Zázvorová limonáda

Přijde vhod nejen v parném létě.
Vaříme express /21.04.12
Chalupářská omeleta

Chalupářská omeleta

Máme chalupu v Jeseníkách a při přípravě jídel často experimentujeme. Tak se jednou ...
Vaříme express /31.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu