Reklama
Vláčný krém s čokoládou
Fotogalerie:

Vláčný krém s čokoládou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

I bez úmorného pečení se dá v teplém počasí pořádně mlsat!

Jana Králíčková, Návsí

Ingredience

  • 600 g jahod
  • dle chuti cukr moučka
  • 1 smetana ke šlehání
  • 1 mascarpone
  • 1 tvaroh
  • 2 bílé čokolády

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Větší část jahod rozmačkáme s trochou cukru. Polovinu dáme na dno skleničky. Vyšleháme smetanu, přimícháme mascarpone a tvaroh.

  2. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přimísíme do krému. Část nalijeme na jahody, na to opět jahodovou dřeň a zbytek krému. Nakonec vše ozdobíme pokrájenými jahodami. Dáme uležet do lednice.

Tip redakce

Krém můžeš ozdobit ještě mátovými lístky nebo jinou bylinkou.

Pošli recept! - Speciál - Ovocné pečení (16.6.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječný dip k zelenině

Vaječný dip k zelenině

Jiřina Komárová, Plzeň
Vaříme express /24.10.18
Cizrnová pomazánka

Cizrnová pomazánka

Lucie Skálová, Strakonice

Vaříme express /01.08.18
Bagetky s pomazánkou z droždí

Bagetky s pomazánkou z droždí

Výborná svačinka, příjemná večeře, bohatá snídaně, netradiční pohoštění, jak si...
Vaříme express /16.01.11
Pečený hermelín s bramborami

Pečený hermelín s bramborami

Toto jídlo je velmi jednoduché, rychlé a skvěle chutná.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /08.03.13
Pizza koláč

Pizza koláč

Není to nic, co bys nezvládla.
Elfrida Sedláková, Protivín
Vaříme express /17.10.11
Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Z žampionů lze vykouzlit řadu dobrot.

Veronika Poláčková, Mýto

Vaříme express /14.01.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu