Reklama
Veselé muchomůrky
Fotogalerie:

Veselé muchomůrky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Obarvená vejce je možné zpracovat různě.

Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 5 uvařených vajec
  • 100 g lučiny
  • 5 rajčat
  • 50 g šunky
  • 1 cibule
  • trocha soli
  • špetka pepře
  • 1 lžíce majonézy

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z vajec uřízneme vršky a vyjmeme žloutky. Smícháme je se sýrem, nasekanou rajčatovou dužinou, cibulí, solí a pepřem.

  2. Směsí naplníme vydlabaná vajíčka, přiklopíme půlkami rajčat a ozdobíme tečkami z majonézy.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (18.3.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Novoroční utopenci

Novoroční utopenci

Dělám je každý rok. Jindřiška Ciprová, Dobřív
Vaříme express /10.02.13
Játrové závitky

Játrové závitky

Slanina musí být tence nakrájená.

Jitka Pokorná, Jihlava

Vaříme express /11.10.15
Langoše z mikyšky

Langoše z mikyšky

Usmaž si skvělé domácí langoše z těsta se zajímavou chutí.
Martina Orlová, ...
Vaříme express /30.07.09
Krůtí na oreganu

Krůtí na oreganu

Výborná minutka, která ani nedá moc práce. 

Libuše Hlaváčová, Brno 

Vaříme express /08.02.12
Pomazánka z řepy a křenu

Pomazánka z řepy a křenu

Tato pomazánka je nejlepší v tom, že má úžasnou pikantní a osvěžující ...
Vaříme express /12.05.10
Kuřecí paličky s paprikou

Kuřecí paličky s paprikou

Když se Vám omrzí klasické pečené kuře, můžete vyzkoušet tuto kořeněnou obměnu.

...

Vaříme express /07.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu