Reklama
Vepřový prejt
Fotogalerie:

Vepřový prejt

Miroslava Vitoslavská

Prosenice
Chutná večeře, kterou zvládne i začátečník.
Miroslava Vitoslavská, Prosenice

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 konzerva maso vepřové
  • 5 rohlík starší
  • 200 ml vývar hovězí
  • 200 g játra vepřová
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka majoránka
  • dle potřeby sádlo na vymazání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova na sádle, které jsme opatrně sebrali z vepřové konzervy.
  2. Rohlíky nakrájíme na kostičky, dáme je do mísy a zalijeme vývarem‚ který si můžeme připravit i z bujonu.
  3. Přidáme játra nakrájená na kostky‚ nakrájené maso z konzervy‚ přimícháme cibulku. Dochutíme solí‚ pepřem a majoránkou.
  4. Hmotu vylijeme na vymaštěný pekáček a pečeme v troubě přibližně 30 minut.
  5. Servírujeme ještě teplé s kyselou okurkou.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drůbeží hamburgery

Drůbeží hamburgery

Za pár minut Podle receptu Aleny Lukášové z Vysokého Mýta
Vaříme express /05.08.18
Plněná vejce

Plněná vejce

Na jedné oslavě mně moc zachutnala plněná vejce. Od té doby je občas připravuji jako ...
Vaříme express /29.09.08
Kvasnicová pomazánka s hořčicí

Kvasnicová pomazánka s hořčicí

Petra Odehnalová, Brno

Vaříme express /06.02.18
Kuřecí prsa na hořčici

Kuřecí prsa na hořčici

Podobně můžeš připravit i jiné bílé maso.

Renata Tobolíková, Kroměříž

Vaříme express /30.06.15
Kuskus s masem a zeleninou

Kuskus s masem a zeleninou

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /22.01.19
Jarní česnečka

Jarní česnečka

Na její přípravu upotřebíš vývar z brambor.
Vasil Černev, Praha
Vaříme express /30.03.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu