Ingredience
- 1 cibule
- 1 konzerva maso vepřové
- 5 rohlík starší
- 200 ml vývar hovězí
- 200 g játra vepřová
- špetka sůl
- špetka pepř
- špetka majoránka
- dle potřeby sádlo na vymazání
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova na sádle, které jsme opatrně sebrali z vepřové konzervy.
-
Rohlíky nakrájíme na kostičky, dáme je do mísy a zalijeme vývarem‚ který si můžeme připravit i z bujonu.
-
Přidáme játra nakrájená na kostky‚ nakrájené maso z konzervy‚ přimícháme cibulku. Dochutíme solí‚ pepřem a majoránkou.
-
Hmotu vylijeme na vymaštěný pekáček a pečeme v troubě přibližně 30 minut.
-
Servírujeme ještě teplé s kyselou okurkou.