Reklama
Vepřová pánev
Fotogalerie:

Vepřová pánev

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jednoduchá zeleninová směs s masem, která se dá připravit během pár minut.

Pavla Víchová, Český Těšín

Ingredience

  • 500 g vepřového masa
  • 1 červená a 1 žlutá paprika
  • 2 mrkve
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 bílá a 1 červená cibule
  • na smažení olej
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžičky cukru
  • 2 lžičky sójové omáčky
  • 1 lžíce másla
  • podle potřeby sůl a pepř
  • 1 citron

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme, necháme okapat a poté nakrájíme na kostičky.

  2. Všechnu zeleninu opláchneme. Papriky přepůlíme a odstraníme jádřince. Pak je nakrájíme na drobné kousky. Mrkvičky oloupeme a společně s jarní cibulkou je nakrájíme na kolečka. Cibule nasekáme na plátky.

  3. V pánvi rozehřejeme olej a nejprve vhodíme cibuli, lehce ji orestujeme. Poté přidáme maso a pokrájený česnek.

  4. K zataženému masu vsypeme zbylou zeleninu a restujeme, dokud nejsou suroviny měkké.

  5. Směs pocukrujeme, přidáme sójovou omáčku, máslo a dle chuti vše osolíme a opepříme. Na závěr pokapeme šťávou z jedné poloviny citronu. Hotovou směs podáváme s dušenou rýží.

Pošli recept! - Speciál - Vaříme expres (19.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Filé s bramborami a zeleninou

Filé s bramborami a zeleninou

Pangasius chutná i těm, kteří ryby jinak odmítají. Leona Sodomková, Brno
Vaříme express /14.09.10
Šumavská zelnice

Šumavská zelnice

Tato polévka je chutná a velmi rychlá na přípravu. Milovníky zelí určitě ...

Vaříme express /17.10.12
Smažené jednohubky ze sýra

Smažené jednohubky ze sýra

Je to jednoduché a rychlé pohoštění – všem návštěvám moc chutná.

Iva Doušová, ...

Vaříme express /27.03.14
Netradiční holandské řízky

Netradiční holandské řízky

Pro ty, kteří mají rádi holanďáky a chtějí vyzkoušet něco nového.

Blanka ...

Vaříme express /02.01.13
Listový koláč s nivou a brokolicí

Listový koláč s nivou a brokolicí

Peču ho, když chci manželovi udělat radost.

Eliška Hejkalová, Praha

Vaříme express /02.02.16
Taťkova blesková večeře

Taťkova blesková večeře

Máme rádi hamburgery, táta je umí!
Michaela Valentová,
Lázně Bohdaneč
Vaříme express /25.01.10
 

Nejnovější

Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /19.09.18
Jablečný ocet

Jablečný ocet

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.09.18
Piškotová roláda s jablky

Piškotová roláda s jablky

S jemně nakyslou chutí

Podle receptu Stáni Zvonaříkové z Liberce

Sladký život /19.09.18
Pikantní ovocný salát

Pikantní ovocný salát

Zdena Bartošová, Chrudim

Vaříme express /18.09.18
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Irena Ivanová, Ostrava-Poruba

Za pár korun /22.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama