Reklama
Velmi rychlá polévka
Fotogalerie:

Velmi rychlá polévka

Eva Mykisková

Třebíč
Patří v mojí rodině k nejoblíbenějším.
Eva Mykisková, Třebíč

Ingredience

  • 5 lžic krupička dětská
  • 2–3 vejce
  • 2 lžíce olej
  • 200 g zelenina mražená
  • špetka sůl
  • 1 l voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Do hrnce nakapeme trochu oleje, a když ho rozehřejeme, přidáme dětskou krupičku­. Dobře mícháme, aby se ode dna nepřipálila.
  2. Po chvíli přidáme rozklepnutá vejce a mícháme. Jakmile vejce začnou tuhnout, dolijeme vodou, povaříme, přidáme zeleninu a ještě chvíli povaříme.
  3. Polévku osolíme a na talířích ji zdobíme čerstvou petrželkou.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čtverečky s lososovou pěnou nebo krevetami

Čtverečky s lososovou pěnou nebo krevetami

Skvělé jednohubky nejen na silvestrovskou oslavu. Alžběta Prchalová, Kolín
Vaříme express /31.12.16
Celerová omáčka

Celerová omáčka

Hodí se k hovězímu nebo plátku sekané.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /01.03.16
Voňavé těstoviny

Voňavé těstoviny

Jarmila Výskalová, Ostrava

Vaříme express /18.02.18
Smetanová česnečka

Smetanová česnečka

Polévky máme rádi, hlavně ty klasické. Ale proč občas nevyzkoušet nějakou novinku? ...
Vaříme express /09.11.14
Těstoviny zapečené se žampiony

Těstoviny zapečené se žampiony

Vařím rychlá jídla, čas radši věnuji dceři.
Katarína Havlíková, Kolín
Vaříme express /22.03.10
Mletý steak na zelenině

Mletý steak na zelenině

Svěží křehká zelenina a šťavnaté plátky mletého masa tvoří jednoduchý, ...

Vaříme express /18.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu