Reklama
Veka plněná kuřecím masem
Fotogalerie:

Veka plněná kuřecím masem

Lenka Březková

Rožmitál
Nepřipravuj jen stále stejné chlebíčky.
Lenka Březková, Rožmitál

Ingredience

  • 1 veka
  • 200 g maso kuřecí
  • 100 g šunka
  • 2 vejce vařená
  • 100 g sýr eidam
  • 2 okurka kyselá
  • 1 paprika červená
  • trocha petržel nať
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso osmažíme nebo upečeme. Z veky odřízneme oba konce a vydlabeme ji. Kuřecí maso, vejce, šunku, sýr, okurky a papriku nakrájíme na malé kousky a vše dáme do mísy a promícháme.
  2. Přidáme vydlabaný vnitřek veky, máslo, petržel, ochutíme a promícháme. Směsí opatrně naplníme veku, zabalíme ji do alobalu a necháme aspoň 6 hodin odležet v lednici. Podáváme nakrájenou na kolečka.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ruská vejce

Ruská vejce

Kdo by neznal tuto pochoutku z obchodů s lahůdkami, kde jsme si ji často kupovali ...
Vaříme express /05.12.08
Játrový hermelín

Játrový hermelín

Podáváme se zeleninovou oblohou.
Jana Remková, Orlová-Lutyně
Vaříme express /23.12.11
Brokolicový salát

Brokolicový salát

Jednoduchý salát, který opravdu zasytí.

Pavla Mikulášková, Pasohlávky

Vaříme express /24.10.14
Tvarůžková pomazánka

Tvarůžková pomazánka

Manžel si ji oblíbil, dělávám ji velmi často.

Jiřina Stoklasová, Děčín

Vaříme express /04.05.16
Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí

Kuřecí maso s červenými fazolemi a cibulí

Rychle hotová jemně pikantní večeře.
Vaříme express /27.08.13
Lodičky se zeleninou

Lodičky se zeleninou

Zelenina je krásně barevná.

Veronika Strnadová, Praha

Vaříme express /26.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu