Reklama
Vánoční šneci
Fotogalerie:

Vánoční šneci

Šárka Váňová

Brno
Šneci se u nás stali oblíbenou vánoční pochoutkou.
Šárka Váňová, Brno

Ingredience

  • 1 sklenice šneci v bujonu
  • 100 g strouhanka
  • 1/2 stroužku česnek
  • špetka muškátový oříšek
  • 1 cibule
  • 20 g máslo
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Převařené šneky vložíme do zapékací misky. Oloupeme a prolisujeme česnek.
  2. Česnek smícháme se strouhankou, změklým máslem, muškátovým oříškem, nadrobno pokrájenou cibulkou a osolíme.
  3. Připravenou směs poklademe na šneky a zapékáme v troubě při 210 °C přibližně po dobu patnácti minut.

Pošli recept! 12/2009 (11.11.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí játra na rajčatech

Kuřecí játra na rajčatech

Tuhle rychlovku zvládne opravdu každý. Šárka Medáčková, Děčín
Vaříme express /04.08.11
Polévka s drožďovými knedlíčky

Polévka s drožďovými knedlíčky

Vařívala ji už moje maminka a já na tradiční pokrmy nedám dopustit. Přidal jsem jen ...
Vaříme express /23.09.08
Houbové karbanátky

Houbové karbanátky

S bramborovou kaší nemají chybu.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Vaříme express /04.08.15
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Výborná hustá a jemná polévka.

MArtina Taušová, Tasovice

Vaříme express /21.09.12
Drůbeží hamburgery

Drůbeží hamburgery

Za pár minut

Podle receptu Aleny Lukášové z Vysokého Mýta

Vaříme express /05.08.18
Zapečené chlebíčky

Zapečené chlebíčky

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /25.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu