Reklama
Valentýnské jednohubky
Fotogalerie:

Valentýnské jednohubky

Katka Firstová

Praha
Něco do pusinky a na rtíky sladké políbení.
Katka Firstová, Praha

Ingredience

  • 4-5 rohlíky
  • 250 g olivy černé
  • 100 g sýr mozzarella
  • 100 g salám paprikový
  • 100 g rajčátka cherry
  • 100 g sýr eidam
  • máslo pomazánkové
  • petržel nať
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Čerstvé pečivo rozkrájíme na malé lodičky, které namažeme pomazánkovým máslem. První druh budeme zdobit plátky rajčátek a oliv, které posypeme nasekanou čerstvou petrželkou a nakonec ještě opepříme.
  2. krok2 Druhou variantu jednohubek připravíme z plát­ků paprikového salámu a malých kousků tvrdého sýra. Hotovou jednohubku do­zdobíme snítkou čerstvé petrželky.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety se slaninou a kapustičkami

Špagety se slaninou a kapustičkami

Zajímavá kombinace Uvařeno podle receptu Světlany Volfové z Orolové
Vaříme express /30.05.18
Vajíčková pomazánka s kuskusem

Vajíčková pomazánka s kuskusem

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /21.11.17
Zelné listy se šunkou a sýrem

Zelné listy se šunkou a sýrem

Rychlá pochoutka pro milovníky smažených jídel.

Markéta Votorubková, Kostěnice

Vaříme express /06.10.12
Zeleninové zapékané brambory

Zeleninové zapékané brambory

S přítelem máme moc rádi brambory na všechny způsoby. Toto jídlo je celkem rychlé,ne ...

Vaříme express /20.02.13
Milánská pomazánka

Milánská pomazánka

Skvělá svačina.

Jana Haneková, Poděbrady

Vaříme express /25.04.16
Šunkové gnocchi

Šunkové gnocchi

Vděčná večeře pro naše věčně hladová a poměrně vybíravá vnoučata.

Růžena ...

Vaříme express /12.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu