Reklama
Vajíčkový salátek
Fotogalerie:

Vajíčkový salátek

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Vynikající pohoštění za pár korun.
Věra Černevová, Praha

Ingredience

  • hrst sýr
  • 1/4 cibule
  • 4 rajčata
  • 4 vejce
  • citrón
  • kečup
  • tooustový chleba

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Dvě vejce uvaříme natvrdo. Zbylá vejce rozklepneme a obalíme v nich toustový chléb. Ten osmahneme, pak rozkrájíme na kostičky a pokapeme kečupem. Do mísy pokrájíme natvrdo vařená vejce, na půlky rajčátka, posypeme nastrouhaným sýrem. Zakapeme citronem, ochutíme kořením dle chuti (bazalka, sůl, pepř). Dozdobíme toustovým chlebem nebo vekou.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečený lilek s hermelínem

Zapečený lilek s hermelínem

Podáváme na lůžku z rukoly. Petra Geletičová, Smidary
Vaříme express /27.08.16
Sendvič s avokádem a krůtí šunkou

Sendvič s avokádem a krůtí šunkou

Podle receptu

Petry Hromádkové z Brandýsa nad Labem

Vaříme express /21.09.19
Rychlé koláčky s červenou cibulí

Rychlé koláčky s červenou cibulí

Upečeno podle receptu

Jany Vejvodové z Příbrami

Vaříme express /11.01.18
Rychlé těstoviny

Rychlé těstoviny

Výborné, rychlé, levné a nenáročné jídlo.

Michaela Radvanovská, Příbram

Vaříme express /26.02.13
Cuketa v těstíčku a mandlích

Cuketa v těstíčku a mandlích

Mandle jsou hezky křupavé.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /28.07.17
Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Cuketu můžeš nahradit lilkem. Je to dobré mlsání k pivu.

Lída Guk, Pelhřimov

Vaříme express /06.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu