Reklama
Vajíčková pomazánka s hráškem
Fotogalerie:

Vajíčková pomazánka s hráškem

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Jiná varianta vajíčkové pomazánky.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 3 ks vařená vejce
  • 150 g sýr Cottage
  • 150 g pomazánkové máslo
  • 100 g jemný sterilovaný hrášek
  • 1 lžíce plnotučná hořčice
  • dle chuti sůl
  • dle chuti mletý černý pepř

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Do misky si dáme pomazánkové máslo, sýr Cottage, hořčici, sůl, pepř, na kolečku na brambory protlačená oloupaná vařená vajíčka a vše pečlivě promícháme.

  2. Do hotové pomazánky zlehka vmícháme okapaný sterilovaný hrášek.

    Podáváme s bílým pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny se zeleninou a smaženou petrželkou

Těstoviny se zeleninou a smaženou petrželkou

Uvařeno podle receptu Věry Zkusílkové z Opavy
Vaříme express /07.02.18
Bochánky s uzeným

Bochánky s uzeným

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /22.02.19
Barevné špízy

Barevné špízy

Grilování patří mezi oblíbené letní radovánky. Kdo nemá venkovní gril, může ...

Vaříme express /31.08.16
Gratinovaný pangas s mandlemi

Gratinovaný pangas s mandlemi

Mandlová krusta na rybě je vynikající.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /08.02.12
Vinná klobása netradičně

Vinná klobása netradičně

Je to takové ideální podzimní jídlo.
Olga Burešová, Byšice
Vaříme express /09.02.10
Špagety zapečené s rukolou

Špagety zapečené s rukolou

Když večer dorazím z práce, tak nemám čas na dlouhé vyvařování. Naštěstí ...

Vaříme express /17.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu