Reklama
Vaječné omelety
Fotogalerie:

Vaječné omelety

Jana Cibulová

Cheb
Omeleta je připravená během chviličky a pochutnáme si na ní.
Jana Cibulová, Cheb

Ingredience

  • 2 vejce
  • špetka sůl
  • 1 lžíce mouka hladká
  • trocha soda
  • 3 kolečka salám gothajský
  • 2 plátky sýr eidam
  • 1 cibule
  • 1 lžička hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Ušleháme dvě celá vejce‚ lžičku hladké mouky‚ sůl a trošku sody. Vzniklé těsto upečeme po jedné straně na rozpálené pánvičce. 
  2. Omeletu otočíme‚ přidáme salám a sýr a přehneme. Ještě chvíli smažíme. Kapsu potřeme hořčicí a posypeme nakrájenou cibulkou. 

    TIP: Jako přílohu můžeš použít brambory nebo chléb. Chutný je i rajčatový salát.

Pošli recept! 11/2010 (8.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí langoše

Domácí langoše

Jíme je s cukrem nebo s kečupem a se sýrem. Lenka Půhonová, Praha
Vaříme express /23.09.08
Bramborák ze suchého chleba

Bramborák ze suchého chleba

Dobře se tak dají zužitkovat zbytky.

Libuše Míková, Písařova Vesce

Vaříme express /27.06.14
Rajčatový tataráček

Rajčatový tataráček

Milada Vavrošová, Ostrava-Plesná

Vaříme express /19.11.18
Petrželovo - rajčatová omáčka

Petrželovo - rajčatová omáčka

Pokrm můžeme připravit z čerstvých rajčat, ale příprava pak trvá déle.

...

Vaříme express /20.09.17
Masové knedlíky

Masové knedlíky

Výborný sytý oběd. Podávej je se zelím.
Naděžda Paulinová, Prostějov
Vaříme express /26.10.11
Křupavé jednohubky z filetů pangasia

Křupavé jednohubky z filetů pangasia

Snažíme se jíst ryby dvakrát do týdne. Připravuji je tak, aby všem chutnaly.
Lenka ...
Vaříme express /08.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu