Reklama
Reklama
Vaječná pomazánka z cottage
Fotogalerie:

Vaječná pomazánka z cottage

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Je mnohem lepší než klasická pomazánka z majonézy.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 180 g přírodní sýr cottage
  • sůl, pepř
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • 1 větší sterilovaný okurek
  • 2 lžičky kvalitní hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařená vajíčka oloupeme a nakrájíme je na malé kostičky, které promícháme se sýrem cottage.
  2. Přidáme na kostičky nakrájenou okurku, sůl, pepř a hořčici. Promícháme a můžeme podávat.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čtverečky s lososovou pěnou nebo krevetami

Čtverečky s lososovou pěnou nebo krevetami

Skvělé jednohubky nejen na silvestrovskou oslavu. Alžběta Prchalová, Kolín
Vaříme express /31.12.16
Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem

Gnocchi s vepřovým masem a balkánským sýrem

Rychlé a velmi chutné.

Martina Hejnyšová, Praha

Vaříme express /05.05.12
Pečená klobása v alobalu

Pečená klobása v alobalu

Pikantní klobása obložená slaninou, sýrem, vejcem a dalšími surovinami a zapečená v ...

Vaříme express /08.02.13
Mexické fazole

Mexické fazole

Chilli a pepřem rozhodně nešetři, jídlo by mělo být ostré.

Ladislav ...

Vaříme express /12.10.16
Grilovaná makrela

Grilovaná makrela

Přípravy ryb se vůbec nemusíš bát, je to opravdu snadné. 

Josef Antala, ...

Vaříme express /19.02.16
Vajíčkový salátek

Vajíčkový salátek

Vynikající pohoštění za pár korun.
Věra Černevová, Praha
Vaříme express /29.09.08
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama