Reklama
Vaječná pomazánka z cottage
Fotogalerie:

Vaječná pomazánka z cottage

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Je mnohem lepší než klasická pomazánka z majonézy.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 180 g přírodní sýr cottage
  • sůl, pepř
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • 1 větší sterilovaný okurek
  • 2 lžičky kvalitní hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařená vajíčka oloupeme a nakrájíme je na malé kostičky, které promícháme se sýrem cottage.
  2. Přidáme na kostičky nakrájenou okurku, sůl, pepř a hořčici. Promícháme a můžeme podávat.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí játra na rajčatech

Kuřecí játra na rajčatech

Tuhle rychlovku zvládne opravdu každý. Šárka Medáčková, Děčín
Vaříme express /04.08.11
Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Jednoduché, levné, rychlé a hlavně velice chutné jídlo od našich sousedů.

Žaneta ...

Vaříme express /06.01.14
Slané koláčky

Slané koláčky

Je to jednoduché pohoštění k vínu.
Přemysl Veselý, Praha
Vaříme express /10.10.08
Pikantní pomazánka

Pikantní pomazánka

Podáváme s opečenými toasty nebo s bagetou.

Petra Melicharová, Kladno

Vaříme express /19.06.17
Těstovinový salát

Těstovinový salát

Nikola Peterová, Praha

Vaříme express /31.08.19
Chřestové muffiny

Chřestové muffiny

Podle receptu Marcely Vodové

Marcela Vodová, šéfredaktorka
Stará se o chod časopisu...

Vaříme express /20.04.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu