Reklama
Tuňákový salát
Fotogalerie:

Tuňákový salát

Pavla Tvrdá
Pavla Tvrdá
Rakovník
Skvělá a zdravá pochoutka, jejíž příprava nezabere moc času.

Ingredience

  • 200 g těstoviny
  • 2 velká rajčata
  • 1 paprika žlutá nebo červená
  • 1 salátová okurka
  • 150 g bílý jogurt
  • 130 g tuňák ve vlastní šťávě
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • dle chuti sůl
  • dle chuti mletý pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu na skus. Uvařené je scedíme, necháme okapat a vychladnout.
  2. Rajčata omyjeme, okurku oloupeme a obojí nakrájíme na kousky. Papriky rozpůlíme, vyřízneme semeník a bílé přepážky, lusky omyjeme a nakrájíme rovněž na kousky. Vejce oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  3. Do uvařených těstovin zamícháme připravené suroviny, přidáme jogurt a tuňáka, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Salát podáváme vychlazený.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pudinkový moučník

Pudinkový moučník

Je to dobrota a ani nemá moc kalorií. Zdeňka Podávková, Kolín
Vaříme express /11.11.10
Mámina drožďovka

Mámina drožďovka

Moc nám zachutnala, dělám ji dost často.

Eva Malá, Plzeň

Vaříme express /21.01.17
Lehký ovocný krupicák

Lehký ovocný krupicák

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /08.06.18
Rybí fondue

Rybí fondue

Souprava na fondue se dá využít různými způsoby.

Hana Sladká, Zlín

Vaříme express /13.06.15
Grilovaná zeleninka

Grilovaná zeleninka

Můžeme ji použít jako přílohu nebo i jako hlavní chod.
Vaříme express /15.04.12
Zapečené fazole

Zapečené fazole

Pavla Tomanová, Lutyně

Vaříme express /09.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu