Reklama
Tuňákový salát
Fotogalerie:

Tuňákový salát

Kateřina Gecová

Praha
Surovin je sice hodně, ale studená lahůdka je na stole hned.
Kateřina Gecová, Praha

Ingredience

  • Salát
  • 1 plechovka tuňák
  • 1/2 okurka
  • 2 rajčata
  • 1 salát ledový
  • 1 paprika žlutá
  • 1 sklenice olivy černé
  • Zálivka
  • 2 lžíce citronová šťáva
  • 2 lžíce olej olivový
  • 2 lžíce hořčice plnotučná
  • pepř
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Okurku, rajčata a papriku omyjeme a nakrájíme, vše vložíme do mísy. Přidáme opraný a na kousky natrhaný salát, tuňáka a olivy.
  2. Do skleničky s víčkem dáme suroviny na zálivku, doplníme studenou vodou, zavíčkujeme a protřepeme.
    Salát zalijeme zálivkou.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlebíčky se šunkovou pěnou

Chlebíčky se šunkovou pěnou

Elena Holubová, Ostrava
Vaříme express /27.06.18
Plněné salátové listy

Plněné salátové listy

Jednoduchá a sytá večeře.

Helena Douchová, Jihlava

Vaříme express /14.08.15
Jednohubky s krémem ze slanečků

Jednohubky s krémem ze slanečků

Rád zkouším poněkud neobvyklé chutě.
Čeněk Duben, Žilina
Vaříme express /17.09.09
Jarní salát s křepelčími vejci

Jarní salát s křepelčími vejci

Mám rád, když jídlo pěkně vypadá. A se saláty opravdu jde tvořit.

Vratislav ...

Vaříme express /13.03.17
Martinova bašta

Martinova bašta

Tato ostrá směs dokonale zasytí.Určitě vyzkoušej a nebudeš litovat.
Vaříme express /07.03.09
Kuřecí trhanice

Kuřecí trhanice

Pokud se vám často stává , že vám zbyde kus grilovaného kuřete, můžete vyzkoušet ...

Vaříme express /22.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu