Reklama
Reklama
Tuňákový salát
Fotogalerie:

Tuňákový salát

Kateřina Gecová

Praha
Surovin je sice hodně, ale studená lahůdka je na stole hned.
Kateřina Gecová, Praha

Ingredience

  • Salát
  • 1 plechovka tuňák
  • 1/2 okurka
  • 2 rajčata
  • 1 salát ledový
  • 1 paprika žlutá
  • 1 sklenice olivy černé
  • Zálivka
  • 2 lžíce citronová šťáva
  • 2 lžíce olej olivový
  • 2 lžíce hořčice plnotučná
  • pepř
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Okurku, rajčata a papriku omyjeme a nakrájíme, vše vložíme do mísy. Přidáme opraný a na kousky natrhaný salát, tuňáka a olivy.
  2. Do skleničky s víčkem dáme suroviny na zálivku, doplníme studenou vodou, zavíčkujeme a protřepeme.
    Salát zalijeme zálivkou.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nudličky s cuketou

Nudličky s cuketou

Když nevím, co vařit – je to snadné a rychlé. Šárka Kadlečková, Tábor
Vaříme express /01.09.17
Rychlý hermelínový salát

Rychlý hermelínový salát

Děláme si ho jen tak na svačinku nebo ho mažeme na veku, když přijde ...
Vaříme express /26.10.11
Plněné smažené kuřecí párky

Plněné smažené kuřecí párky

Rychlá večeře pro nečekané hosty.

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /09.01.13
Tortillky s kuřecím masem

Tortillky s kuřecím masem

Úspěch je zaručený, zatím chutnalo všem.

Tomáš Diviš, Kutná Hora

Vaříme express /25.10.15
Pomazánka z Moravanky

Pomazánka z Moravanky

Vyníkající pomazánka na chlebíčky i na jednohubky!
Vaříme express /21.02.09
Rýžovo-česnekové placičky

Rýžovo-česnekové placičky

Recept na zužitkování zbytků v kuchyni.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /10.02.15
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama