Reklama
Tuňákové těstoviny
Fotogalerie:

Tuňákové těstoviny

Šárka Černá

Kutná Hora
Výborný lehký oběd, který mám moc ráda.
Šárka Černá, Kutná Hora

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 500 g těstoviny
  • 1 paprika červená
  • 1 paprika zelená
  • 1 vejce vařená
  • 1 konzerva tuňák ve vlastní šťávě
  • 1-2 lžíce olej
  • dle chuti sůl
  • Dresink
  • 2-4 lžíce majonéza
  • 1 lžička cukr
  • 1-2 lžičky hořčice plnotučná
  • 1-2 lžičky kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme vejce a připravíme si dresink: smícháme všechny ingredience a necháme v chladu uležet (dle chuti můžeme pokapat citronem nebo naopak přisladit).
  2. Papriky nakrájíme na kostičky a vmícháme je do uvařených těstovin. Porce rozdělíme na talíře, doprostřed dáme vždy trochu tuňáka, dresink a ozdobíme vejcem nakrájeným nadrobno a zbylou zeleninou.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí prsa v listovém těstě

Kuřecí prsa v listovém těstě

Kuřecí řízek je v této úpravě šťavnatý a rychle připravený. Eva Rajhelová, Cheb
Vaříme express /16.07.13
Bramborové gnocchi s chřestem

Bramborové gnocchi s chřestem

Chřest kupuji na trzích.

Marta Janouchová, Hlinsko

Vaříme express /21.05.16
Pstruh s kořením z Provence

Pstruh s kořením z Provence

Monika Buzková, Liberec

Vaříme express /02.03.18
Omeleta s lososem a hráškem

Omeleta s lososem a hráškem

Neměla by být vysušená.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /22.03.15
Těstovinový salát s olivami

Těstovinový salát s olivami

Misky plné barevné a zdravé dobroty i tebe zlákají k ochutnání.
...
Vaříme express /31.03.09
Palačinky se špenátem a sýrem

Palačinky se špenátem a sýrem

Gabriela Jílková, Polička

Vaříme express /24.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu