Reklama
Tuňákové  sendviče z grilu
Fotogalerie:

Tuňákové sendviče z grilu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dělám je synovi na tréninky, jsou lehké a přitom syté. 

Ludmila Baráková, Brno

Ingredience

  • 4 plátky toastového chleba
  • 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (80 g)
  • 120 g majonézy
  • 1/2 cibule
  • 2 lžíce kopru
  • podle potřeby sůl
  • trocha čerstvě mletého pepře
  • trocha olivového oleje na potření chleba

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Tuňáka necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kopr nasekáme najemno. V míse smícháme tuňáka, majonézu, cibuli a kopr. Dobře promícháme a podle chuti osolíme a opepříme. 

  2. krok2

    Na polovinu chlebů rozdělíme tuňákovou pomazánku. Přiklopíme zbylými chleby a obě strany sendvičů jemně potřeme olivovým olejem. Na grilovací pánvi sendviče z obou stran opečeme. Podáváme je ještě teplé, nejlépe s čerstvou zeleninou.

  3. krok3

    Pokud chceš mít sendviče ještě chutnější, použij majonézu s karamelizovanou cibulkou. Zdravější variantu získáš, když je namažeš sojanézou.


Pošli recept! 11/2015 (4.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Palačinka s masovou směsí

Palačinka s masovou směsí

Místo klasické mouky můžeš použít celozrnnou. Lucie Kulhavá, Žatec
Vaříme express /31.01.15
Vejce s česnekovou omáčkou

Vejce s česnekovou omáčkou

Když přijdou na návštěvu kamarádi vymrzlí ze zimní procházky, uvařím grog na ...
Vaříme express /24.02.10
Kuřecí plátek na žampionech s vaječnou roládou

Kuřecí plátek na žampionech s vaječnou roládou

Sama jsem byla překvapena, jak vynikající může být i obyčejná vaječná omeleta ...

Vaříme express /03.11.12
Zelníky

Zelníky

Bezva svačinka plná vitaminů.

Monika Stejskalová, Horní Brašov

Vaříme express /04.02.14
Čínská kuřecí polévka

Čínská kuřecí polévka

Dá se použít i pečené maso z předešlého oběda.

Irena Ivanová, Ostrava

Vaříme express /04.06.14
Jablkové palačinky

Jablkové palačinky

Tyhle palačinky mi připomínají moji pratetu. Rozmazlovala mě a sestru svými pochoutkami.
...
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu