Reklama
Tuňáková svačinka s okurkami
Fotogalerie:

Tuňáková svačinka s okurkami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Můžeš ji ozdobit i červenou paprikou.

Pavlína Kotrbová, Jihlava


Ingredience

  • 1 konzerva tuňák v oleji
  • 100 g měkký tvaroh
  • 2 lžičky plnotučná hořčice
  • 1 cibule
  • 2 sterilované okurky
  • 1 vařené vejce
  • špetka soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Tuňáka zbavíme oleje, přidáme tvaroh, hořčici, cibuli i okurky nakrájené najemno a nastrouhané vejce.

  2. Vše promícháme a ochutíme podle potřeby solí a čerstvě mletým pepřem.

Pošli recept! - Speciál - Super večeře (15.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slaný dort

Slaný dort

Zajímavé pohoštění. Květa Šindelářová, Praha
Vaříme express /16.01.16
Soudky se smetanou

Soudky se smetanou

Dělávám je třeba na chalupě, je to taková rychlá a snadná večeře.

Milena ...

Vaříme express /28.09.16
Smetanové brambory s nivou

Smetanové brambory s nivou

Když se moje věčně hladová rodina dožaduje teplé večeře a já chci šetřit čas,...
Vaříme express /22.01.09
Pudinkový moučník

Pudinkový moučník

Je to dobrota a ani nemá moc kalorií.
Zdeňka Podávková, Kolín
Vaříme express /11.11.10
Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Bramborová polévka se strouhaným sýrem

Vynikající svačinka nebo večeře. Slanina je voňavá a kupodivu chutná ...
Vaříme express /19.01.11
Ostravské jednohubky

Ostravské jednohubky

Hodí se při každé příležitosti.
Vaříme express /09.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu