Reklama
Tuňáková pomazánka
Fotogalerie:

Tuňáková pomazánka

Andrea Šebístková

Praha
Mažu ji na bagetu, zdobím rajčetem.
Andrea Šebístková, Praha

Ingredience

  • 1 plechovka tuňák
  • 1 tvaroh
  • 100 ml majonéza
  • 3 cibulka jarní
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti citronová šťáva
  • 1 sklenice rajčata sušená

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V misce utřeme měkký tvaroh s majolkou. Potom přidáme rozmačkaného tuňáka (bez nálevu) a nadrobno nakrájené cibulky i se zelenou natí.
  2. Podle chuti osolíme a opep­říme a jemně zakápneme citronovou šťávou. Natřeme na veku a ozdobíme plátkem sušeného rajčete.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Česneková pomázanka na jednohubky

Česneková pomázanka na jednohubky

Jednoduchá, rychlá a všem moc chutná.
Vaříme express /20.05.12
Pudinkový dort s ovocem

Pudinkový dort s ovocem

Michaela Hrdinová, Lanškroun

Vaříme express /08.06.18
Ostrá masová směs s rýží

Ostrá masová směs s rýží

Výborný tip pro ty, kdo mají rádi pikantní mňamky.

Alice Novotná, Benešov

Vaříme express /06.05.17
Ředkvičková smaženice

Ředkvičková smaženice

Křupavá dobrota, po které se vždycky jen zapráší. A těch vitaminů!

Dana Robová, ...

Vaříme express /30.12.12
Krůtí sekaná s mrkvovým pyré

Krůtí sekaná s mrkvovým pyré

RomanaVažanská-Rubášová, Klatovy

Vaříme express /02.03.19
Játra na jehle

Játra na jehle

Tereza Alinčová, Jihlava

Vaříme express /14.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu