Reklama
Reklama
Tuňáková pomazánka
Fotogalerie:

Tuňáková pomazánka

Irena Poláková

Rudná
Večeře pro čtyřčlennou rodinu vyjde na 40 Kč.
 Irena Poláková, Rudná

Ingredience

  • Pomazánka:
  • 1 konzerva tuňák
  • 100 g máslo
  • 1 lučina
  • 1 cibule
  • špetka pepř
  • dle chuti hořčice
  • 8 krajíců chléb světlý
  • Ozdoba:
  • 1 paprika červená
  • 6 snítek pažitka
  • 1 plátek sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady.
  2. Pomazánku namažeme na chleby, které pak ozdobíme (v tomto případě ­kytičkami).
    TIP: Když čekáš návštěvu, připrav chleby s touto tuňákovou pomazánkou místo tradičních chlebíčků. Uvidíš, že sklidíš úspěch.

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hermelínové  brambory

Hermelínové brambory

Chutné jídlo, které nabízí spoustu variací. Lenka Hlavsová, Praha
Vaříme express /06.11.16
Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Vydatná a sytá večeře nebo svačina.

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /28.01.16
Bramborová pánev

Bramborová pánev

Výborné jídlo za malou chvilku.

Veronika Marková, Rakovník

Vaříme express /01.08.13
Špenátové krokety

Špenátové krokety

Špenát, ten chutná na všechny způsoby, ale tenhle recept je jeden z těch obzvlášť ...
Vaříme express /23.06.13
Hermelínový salát

Hermelínový salát

Lehká a osvěžující vegetariánská večeře.
Jitka Vondrová, Benešov
Vaříme express /14.02.11
Rýžové nudle s tofu

Rýžové nudle s tofu

Toto jídlo patří mezi mé nejoblíbenější a všem jen doporučuji.
Kamila ...
Vaříme express /27.08.10
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama