Reklama
Tuňáková pomazánka
Fotogalerie:

Tuňáková pomazánka

Irena Poláková

Rudná
Večeře pro čtyřčlennou rodinu vyjde na 40 Kč.
 Irena Poláková, Rudná

Ingredience

  • Pomazánka:
  • 1 konzerva tuňák
  • 100 g máslo
  • 1 lučina
  • 1 cibule
  • špetka pepř
  • dle chuti hořčice
  • 8 krajíců chléb světlý
  • Ozdoba:
  • 1 paprika červená
  • 6 snítek pažitka
  • 1 plátek sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady.
  2. Pomazánku namažeme na chleby, které pak ozdobíme (v tomto případě ­kytičkami).
    TIP: Když čekáš návštěvu, připrav chleby s touto tuňákovou pomazánkou místo tradičních chlebíčků. Uvidíš, že sklidíš úspěch.

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bílá polévka

Bílá polévka

Vaříme ji často, všem chutná. Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Vaříme express /12.04.17
Pórková polévka s ředkvičkami

Pórková polévka s ředkvičkami

Připravená během chvilky.

Jitka Chlumecká, Odry

Vaříme express /19.01.16
Alobalová mňamka

Alobalová mňamka

Nahradí ti grilování, když je venku ještě zima.

Martina Magyarová, Mladá Boleslav

Vaříme express /17.12.12
Opékané papriky

Opékané papriky

Pěstujeme si vlastní zeleninu.

Josef Kropáč, Třebíč

Vaříme express /19.06.17
Vepřové válečky s brukví

Vepřové válečky s brukví

Jsou vhodné i k večeři.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /01.10.17
Hejk smažený v těstíčku

Hejk smažený v těstíčku

Žádná zvláštní příprava, ke koupené směsi prostě přidáš čerstvé bylinky ...

Vaříme express /31.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu