Reklama
Tropická bomba
Fotogalerie:

Tropická bomba

Martina Iwaszková

Karviná
Je to moje oblíbené pití. Když zajdou kamarádky na kus řeči, dáváme si ho všechny.
Martina Iwaszková, Karviná

Ingredience

  • 100 ml vodka
  • 1 tang s příchutí tropical
  • 3 kostky led
  • 1 plátek citrón
  • malý kousek meloun

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Do skleničky o obsahu 200 ml vložíme 3 kostky ledu a zalijeme je vodkou.
  2. Připravíme si nápoj Tang tropical podle návodu na obalu.
  3. Vodku s ledem zalijeme Tangem a ozdobíme melounem a kolečkem citronu. Můžeme ozdobit mátou.

Pošli recept! - Speciál - Silvestrovské pohoštění (8.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špekáčky jinak

Špekáčky jinak

Snadný, ale zaručený recept, zkus to! Andrea Čvančarová Bulantová, Praha
Vaříme express /04.01.13
Lístkové roládky

Lístkové roládky

Upeč je návštěvě místo chlebíčků.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Vaříme express /09.01.13
Pikantní krůtí stehýnko

Pikantní krůtí stehýnko

Je to opravdu pálivé jídlo, jen pro odvážné jedlíky.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /13.11.17
Tři jídla jednou ranou

Tři jídla jednou ranou

Jiří Otípka, Frýdek-Místek

Vaříme express /26.05.18
Sýrový hemenex

Sýrový hemenex

Lahůdka, která se nepřejí a nezklame.
Hana Kyselová, Jablonné v Podještědí
Vaříme express /10.10.08
Bílé fazole s rajčatovou omáčkou

Bílé fazole s rajčatovou omáčkou

Naše oblíbené jídlo. Feferonku přidej podle toho, jak ostré jídlo sneseš, pro děti ...

Vaříme express /23.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu