Reklama
Trojhránky s masovou směsí
Fotogalerie:

Trojhránky s masovou směsí

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Lze připravit i jako klasický závin a tím se z jednohubek k posezení stane plnohodnotná večeře.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 200 g mleté maso
  • 2 balíčky listové těsto
  • 1 mrkev
  • 1/2 plechovky kukuřice sterilovaná
  • 100 g eidam sýr
  • 1 lžíce kečup
  • olej
  • sůl, pepř
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • na posypání sezamové semínko

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Na oleji zpěníme na kousky nakrájenou cibulku a na ní maso, které osmahneme dohněda. Potom lehce podlijeme vodou a dusíme asi 10 minut, dokud se nevypaří skoro všechna voda.

  2. krok2 Nastrouháme si nahrubo sýr a mrkev. Přidáme kečup a mrkev. Odstavíme z plotny a vmícháme sýr. Z listového těsta vyválíme tenké pláty, které nožem rozkrájíme na čtverečky, ty plníme zchladlou masovou směsí. Okraje těsta potřeme rozšlehaným vejcem aby těsto lépe drželo a překlopíme. Okraje přitlačíme prsty a pokládáme na plech vyloženým papírem.  
  3. Trojhránky potřeme vejcem a posypeme sezamovým semínkem. Pečeme v troubě na předehřáté na 180 °C asi 25 minut.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazole s pórkem a kečupem

Fazole s pórkem a kečupem

Měj pár konzerv vždy do zásoby. Marie Ospalíková, Kroměříž
Vaříme express /23.12.11
Špagetová pizza

Špagetová pizza

Díky směsi z vajec a sýra drží špagetový korpus dobře pohromadě.


Vendula ...

Vaříme express /14.04.17
Zázvorové brambory

Zázvorové brambory

Jsou nádherně aromatické.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /24.10.13
Toasty s kuřecími játry

Toasty s kuřecími játry

Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, ...
Vaříme express /22.01.09
Vinná klobása netradičně

Vinná klobása netradičně

Je to takové ideální podzimní jídlo.
Olga Burešová, Byšice
Vaříme express /09.02.10
Bleskový dezert  z Lipánku, jahod a malin

Bleskový dezert z Lipánku, jahod a malin

Ovoce je lepší čerstvé, ale můžeš dát i kompotované.
Alena Vlčková, Hradec ...
Vaříme express /13.03.13
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
Hruškové vafle

Hruškové vafle

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama