Reklama
Trojhránky s masovou směsí
Fotogalerie:

Trojhránky s masovou směsí

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Lze připravit i jako klasický závin a tím se z jednohubek k posezení stane plnohodnotná večeře.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 200 g mleté maso
  • 2 balíčky listové těsto
  • 1 mrkev
  • 1/2 plechovky kukuřice sterilovaná
  • 100 g eidam sýr
  • 1 lžíce kečup
  • olej
  • sůl, pepř
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • na posypání sezamové semínko

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Na oleji zpěníme na kousky nakrájenou cibulku a na ní maso, které osmahneme dohněda. Potom lehce podlijeme vodou a dusíme asi 10 minut, dokud se nevypaří skoro všechna voda.

  2. krok2 Nastrouháme si nahrubo sýr a mrkev. Přidáme kečup a mrkev. Odstavíme z plotny a vmícháme sýr. Z listového těsta vyválíme tenké pláty, které nožem rozkrájíme na čtverečky, ty plníme zchladlou masovou směsí. Okraje těsta potřeme rozšlehaným vejcem aby těsto lépe drželo a překlopíme. Okraje přitlačíme prsty a pokládáme na plech vyloženým papírem.  
  3. Trojhránky potřeme vejcem a posypeme sezamovým semínkem. Pečeme v troubě na předehřáté na 180 °C asi 25 minut.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Oblíbila si ho celá naše rodina. Květoslava Flanderová, Putim
Vaříme express /09.02.10
Krůtí plátek na meruňkách

Krůtí plátek na meruňkách

Jako příloha se hodí i hranolky z celeru.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /05.07.15
Krémové rizoto

Krémové rizoto

Moje rodina si potrpí na teplé večeře a já dost často přemýšlím, co uvařit ...
Vaříme express /06.10.08
Ryby na houbách

Ryby na houbách

Zakusuj čerstvou křupavou bagetkou.

Jakub Klátil, Sokolov

Vaříme express /02.07.17
‚‚Kozí brada“ po našem

‚‚Kozí brada“ po našem

Ani nevím, proč se jí tak u nás říká.

Marta Černínová, Mokré Lazce

Vaříme express /16.02.16
Nudličky s moravankou

Nudličky s moravankou

U nás doma patří mezi velmi oblíbená jídla.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /09.07.14
 

Nejnovější

Salát abruzzo

Salát abruzzo

Pavla Zubatá, Vnorovy
Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující smoothie

Osvěžující smoothie

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /22.05.18
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Milena Kalenská, Turnov

Zdravě a chutně /22.05.18
Osvěžující ovocná dřeň

Osvěžující ovocná dřeň

Zdena Svobodová, Frenštát

Všehochuť /22.05.18
Ovocná bowle

Ovocná bowle

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /22.05.18
Salát s grilovaným masem a nektarinkami

Salát s grilovaným masem a nektarinkami

Lucie Blahová, Slavičín

Všehochuť /22.05.18
Koláčky s jahodovou polevou a cukrovými pusinkami

Koláčky s jahodovou polevou a cukrovými pusinkami

Nelze jim odolat...

Podle receptu Karolíny Zemkové z Olomouce

Sladký život /22.05.18
Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem

Pikantní kuřecí nudličky s cukrovým hráškem

Skvělé s vínem

Podle receptu Pavla Zámečníka z Orlové

Vaříme express /21.05.18
Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Salát s chřestem, kuřecím masem a bezinkovou zálivkou

Nejen pro ty, kdo drží dietu

Podle receptu Anety Zvoníčkové z Prahy

Zdravě a chutně /21.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama