Reklama
Tortellinový salát
Fotogalerie:

Tortellinový salát

Pavel Štrougal

Ústí nad Labem
Na talíři ho můžeš dozdobit čerstvou okurkou, rajčetem a červenou paprikou.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1 balení tortellini
  • 1 lžička sůl
  • 100 g majonéza
  • 100 g jogurt bílý
  • 1 lžička cukr pískový
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce olej
  • 100 g šunka
  • 100 g sýr
  • 1 paprika červená
  • 1/2 okurka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Tortelliny uvaříme v osolené vodě s olejem. Propláchneme je a promícháme se lžící oleje.
  2. V míse smícháme majonézu‚ jogurt‚ cukr a špetku pepře. Přidáme šunku‚ sýr‚ papriku a okurku – vše nakrájené na nudličky‚ dle chuti osolíme. Nakonec přidáme tortelliny‚ lehce promícháme a necháme vychladit.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drink pro horké letní dny

Drink pro horké letní dny

Díky zázvoru a bezinkám má úžasnou chuť i vůni. Petra Papežová, Teplice
Vaříme express /31.07.16
Jarní česnečka

Jarní česnečka

Na její přípravu upotřebíš vývar z brambor.
Vasil Černev, Praha
Vaříme express /30.03.09
Kuskus s hráškem a žampiony

Kuskus s hráškem a žampiony

Zvládne ho uvařit úplně každý.

Eliška Hirková, Jindřichův Hradec

Vaříme express /20.09.15
Lilková pochoutka

Lilková pochoutka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /22.07.18
Šunková pěna

Šunková pěna

Jednohubky s pěnou vypadají moc pěkně.

Libuše Vichrová, Deštná

Vaříme express /23.06.14
Hejk v těstíčku

Hejk v těstíčku

Iva Trhoňová, Mouchnice

Vaříme express /02.03.18
 

Nejnovější

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Pečeně po italsku

Pečeně po italsku

Podle receptu

Lenky Veselé z Chomutova

Všehochuť /22.09.18
Bublanina s vínem

Bublanina s vínem

Podle receptu

Zuzany Smékalové z Mladé Boleslavi

Sladký život /22.09.18
Bramborové misky s křenem

Bramborové misky s křenem

Pikantní

Podle receptu Jindřišky Coufalové z Prahy

Za pár korun /21.09.18
Kuřecí stehýnka s rýží

Kuřecí stehýnka s rýží

Romana Heková, Svitavy

Škola vaření /21.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama