Reklama
Tortellinový salát
Fotogalerie:

Tortellinový salát

Pavel Štrougal

Ústí nad Labem
Na talíři ho můžeš dozdobit čerstvou okurkou, rajčetem a červenou paprikou.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1 balení tortellini
  • 1 lžička sůl
  • 100 g majonéza
  • 100 g jogurt bílý
  • 1 lžička cukr pískový
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce olej
  • 100 g šunka
  • 100 g sýr
  • 1 paprika červená
  • 1/2 okurka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Tortelliny uvaříme v osolené vodě s olejem. Propláchneme je a promícháme se lžící oleje.
  2. V míse smícháme majonézu‚ jogurt‚ cukr a špetku pepře. Přidáme šunku‚ sýr‚ papriku a okurku – vše nakrájené na nudličky‚ dle chuti osolíme. Nakonec přidáme tortelliny‚ lehce promícháme a necháme vychladit.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žebrácká pečeně

Žebrácká pečeně

Výborná je teplá i studená. Marta Šimková, Praha
Vaříme express /21.07.14
Plněné hřebeny

Plněné hřebeny

Máme je rádi k večeři!
Eva Výtisková, Turnov
Vaříme express /09.03.09
Smetanová česnečka

Smetanová česnečka

Polévky máme rádi, hlavně ty klasické. Ale proč občas nevyzkoušet nějakou novinku? ...
Vaříme express /09.11.14
Kvašené kedlubnové zelí

Kvašené kedlubnové zelí

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /28.03.18
Rohlíková polévka se žloutky

Rohlíková polévka se žloutky

Tradiční pokrm, který pochází z Jesenicka.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /04.01.17
Plněná vejce

Plněná vejce

Na jedné oslavě mně moc zachutnala plněná vejce. Od té doby je občas připravuji jako ...
Vaříme express /29.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu