Reklama
Topinka s překvapením
Fotogalerie:

Topinka s překvapením

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Dobrý předkrm nebo rychlá svačina.
Michaela Herrmanová,
Černá v Pošumaví

Ingredience

  • 1/2 bochníku chleba
  • 200 g šunka dušená
  • 1 kompot broskvový
  • 150 g niva
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Usmažíme topinky podle chuti (světlé nebo tmavé a křupavé) a důkladně je osušíme ubrouskem, aby vsákl přebytečný tuk.
  2. Každou topinku poklademe šunkou, kterou jsme nakrájeli na nudličky‚ na šunku dáme pokrájené broskve podle chuti (čím víc, tim líp) a nakonec je ještě pokryjeme plátky nivy.
  3. To celé pokapeme šťávou z broskviček a dáme do mikrovlnky na minutku zapéct, aby se niva mírně roztekla. Topinky s překvapením podáváme teplé.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smažené tousty plněné sýrem

Smažené tousty plněné sýrem

Rychlá, levná a dobrá večeře. Kateřina Milinková, Vlašim
Vaříme express /29.09.14
Mrkvová sekaná

Mrkvová sekaná

Je to zdravější a podle mě i chutnější varianta sekané. Můžeš ji podávat ...
Vaříme express /24.05.11
Zapečená klobása

Zapečená klobása

Je to strašně jednoduché, rychlé a zároveň strašně dobré!
Míša Richter, Rudná...
Vaříme express /14.06.11
Kovbojské fazole

Kovbojské fazole

Zahřejí i v největší nepohodě.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /29.01.13
Pestrá pomazánka

Pestrá pomazánka

Kamila Pertáková, Pardubice

Vaříme express /31.08.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu