Reklama
Tofu nudle
Fotogalerie:

Tofu nudle

Jidra Brendlová

Nová Paka
Výborné jídlo nejen pro vegetariány.
Jidra Brendlová, Nová Paka

Ingredience

  • 1 mrkev
  • 1 pórek
  • 1/2 zelí čínské
  • 1 bal. marinované tofu
  • 20 ml olej
  • špetka koření grilovací
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1 balení nudle čínské

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev nastrouháme nahrubo‚ pórek a čínské zelí nakrájíme na kousky. Tofu nakrájíme na kostičky.
  2. Do hluboké pánve nalijeme olej a do rozpáleného nasypeme tofu. Přidáme koření a krátce orestujeme.
  3. Přidáme mrkev‚ pak pórek a zelí. Opět krátce orestujeme a zakápneme sójovou omáčkou.
  4. Nakonec vmícháme předem uvařené nudle. Promícháme a podáváme. Můžeme posypat osmaženou cibulkou a dozdobit.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

Kateřina Brázdová, Hodonín
Vaříme express /09.02.18
Palačinky se sýrem

Palačinky se sýrem

Zkus můj netradiční postup na slané palačinky.
Vlaďka Míková, Písek
Vaříme express /06.03.09
Zapečené plněné žampiony

Zapečené plněné žampiony

Když se před začátkem víkendu radíme, co připravíme k obědu, tohle jídlo chce ...
Vaříme express /23.12.09
Hamburger s překvapením

Hamburger s překvapením

Ráda používám i plísňový sýr, jako je třeba niva. Masíčko pak dostane ...

Vaříme express /18.08.17
Zapečený chleba se sýrovou náplní

Zapečený chleba se sýrovou náplní

Servírujeme ještě horké, ihned po vytáhnutí z trouby.
Petr Balun, Lužice
Vaříme express /11.11.10
Hermelínová pomazánka s uzeninou

Hermelínová pomazánka s uzeninou

Připraveno podle receptu

Valentýny Kameníkové z Otrokovic

Vaříme express /10.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu