Reklama
Reklama
Tofu nudle
Fotogalerie:

Tofu nudle

Jidra Brendlová

Nová Paka
Výborné jídlo nejen pro vegetariány.
Jidra Brendlová, Nová Paka

Ingredience

  • 1 mrkev
  • 1 pórek
  • 1/2 zelí čínské
  • 1 bal. marinované tofu
  • 20 ml olej
  • špetka koření grilovací
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • 1 balení nudle čínské

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev nastrouháme nahrubo‚ pórek a čínské zelí nakrájíme na kousky. Tofu nakrájíme na kostičky.
  2. Do hluboké pánve nalijeme olej a do rozpáleného nasypeme tofu. Přidáme koření a krátce orestujeme.
  3. Přidáme mrkev‚ pak pórek a zelí. Opět krátce orestujeme a zakápneme sójovou omáčkou.
  4. Nakonec vmícháme předem uvařené nudle. Promícháme a podáváme. Můžeme posypat osmaženou cibulkou a dozdobit.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy. Jana ...
Vaříme express /26.04.17
Krůtí plátek na meruňkách

Krůtí plátek na meruňkách

Jako příloha se hodí i hranolky z celeru.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /05.07.15
Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Moje oblíbená pomazánka, kterou připravím snadno a rychle.
Jana Havlíčková, Ostroměř
...
Vaříme express /11.04.11
Hamburger

Hamburger

Výborná svačina, která nám moc chutná.

Lucie Dlouhá, Říčany

Vaříme express /15.11.13
Salát „Dáša“

Salát „Dáša“

Salát se hodí i jako studený oběd na cesty.
Andrea Nowaková, Bohumín
Vaříme express /12.05.10
Kapří bramboráčky

Kapří bramboráčky

Takové bramboráky jsi ještě zaručeně nejedla.
Monika Šárová, Sedlec-Prčice
Vaříme express /27.09.11
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama