Reklama
Toasty se zelím
Fotogalerie:

Toasty se zelím

Šárka Medáčková

Děčín
Zbylo ti zelí od oběda? Udělej si ho k večeři!
Šárka Medáčková, Děčín

Ingredience

  • 1 sáček zelí červené
  • 1 balení chléb toustový
  • 1 cibule
  • 1 lžíce mouka hladká
  • dle potřeby olej
  • 50 g salám tvrdý
  • dle chuti kmín

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. K přípravě toastů použijeme už hotové červené zelí‚ které nám zbylo z oběda. (Připravíme ho tak, že na lžíci oleje osmahneme cibulku, zaprášíme lžící mouky. Přidáme zelí‚ dochutíme kmínem, prohřejeme.)
  2. Mezi dva chleby namažeme zelí a potom je dáme zapéct do toastovače. K toastům můžeme pro výraznější chuť přidat i plátek tvrdého salámu. Ozdobíme petrželkou a podáváme.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ruská vejce

Ruská vejce

Kdo by neznal tuto pochoutku z obchodů s lahůdkami, kde jsme si ji často kupovali ...
Vaříme express /05.12.08
Brokolicové krémové pohlazení

Brokolicové krémové pohlazení

Martina Žejdlíková, Teplice

Vaříme express /01.02.18
Mrkvové  karbanátky

Mrkvové karbanátky

Trochu jiný recept na karbanátky.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Vaříme express /11.04.15
Celerová polévka

Celerová polévka

Na podzim hutná polévka přijde vhod.
Vendula Pavlíková, Frenštát
Vaříme express /15.02.10
Hrstková polévka

Hrstková polévka

Říkalo se jí polévka chudých, ale to jí nic neubírá na chuti.

Božena ...

Vaříme express /13.06.17
Holandské koule

Holandské koule

Zdravější variantou je upéct koule v troubě.

Sabina Holáková, Pardubice

Vaříme express /02.11.16
 

Nejnovější

Rychlé zapečené brambory

Rychlé zapečené brambory

Marie Svobodová, Lysice
Za pár korun /27.05.18
Zapékaná těstovinová hnízda

Zapékaná těstovinová hnízda

Těstoviny milují všichni

Podle receptu Danuše Hronové z Berouna

Vaříme express /27.05.18
Pikantní polentová pizza

Pikantní polentová pizza

Vojtěch Vidrmann, Plzeň

Vaříme express /27.05.18
Kniha pohádek

Kniha pohádek

Pro šťastné konce

Podle receptu Daniely Vrané z Mimoně

Všehochuť /27.05.18
Pomerančové palačinky s kuřecím a žampiony

Pomerančové palačinky s kuřecím a žampiony

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Všehochuť /27.05.18
Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Hana Šátralová, Praha

Sladký život /27.05.18
Broskvové řezy

Broskvové řezy

Podle receptu

Anny Dobešové z Prahy

Sladký život /27.05.18
Tvarůžkové zlaťouchy

Tvarůžkové zlaťouchy

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /26.05.18
Cuketová tornáda

Cuketová tornáda

Tereza Jahodová, Neratovice

Vaříme express /26.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama