Reklama
Reklama
Toasty se sázeným vejcem
Fotogalerie:

Toasty se sázeným vejcem

Denisa Garecová
Denisa Garecová
Studénka

Toast ze tří toastových chlebů, se šunkou, vejcem a zeleninou zpestří Vaši kuchyni.

Denisa Garecová, Studénka

Ingredience

  • 12 ks Toastový chleba
  • hořčice
  • pepř
  • 4 plátky šunka
  • 3 ks rajče
  • 4 vejce
  • 6 ks ředkvičky
  • kukuřice

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Toastové chleby opečeme na pánvi bez oleje. Všechny díly potřeme hořčicí a posypeme pepřem.
  2. Uděláme sázená vejce na pánvi a osolíme (můžeme přidat pepř, pálivou papriku apod.).

  3. Na jeden toastový chleba s hořčicí a pepřem dáme plátek šunky, rajčátka a kukuřici. Na něj položíme další toast s hořčicí a pepřem. Na něj položíme ředkvičky, sázená vejce a poslední toast s hořčicí a pepřem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mexický salát

Mexický salát

Renata Kočí, Příbram
Vaříme express /21.02.18
Frittata s párečky

Frittata s párečky

Ideální pohoštění na letní piknik.

Martina Sudečková, Zlín

Vaříme express /21.09.16
Pudinkový listový řez s rybízem

Pudinkový listový řez s rybízem

Lucie Dobešová, Beroun

Vaříme express /30.05.18
Malé dortíčky

Malé dortíčky

Pro ty‚ kteří nemusí sladké dorty, je tu netradiční pochoutka.
Nikola Rolná, Zbýšov
...
Vaříme express /27.12.11
Paprikové jehly

Paprikové jehly

Díky odležení v nálevu bude maso křehké a šťavnaté.

Lída Guk, Pelhřimov

Vaříme express /12.08.16
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama