Reklama
Toasty se sázeným vejcem
Fotogalerie:

Toasty se sázeným vejcem

Denisa Garecová
Denisa Garecová
Studénka

Toast ze tří toastových chlebů, se šunkou, vejcem a zeleninou zpestří Vaši kuchyni.

Denisa Garecová, Studénka

Ingredience

  • 12 ks Toastový chleba
  • hořčice
  • pepř
  • 4 plátky šunka
  • 3 ks rajče
  • 4 vejce
  • 6 ks ředkvičky
  • kukuřice

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Toastové chleby opečeme na pánvi bez oleje. Všechny díly potřeme hořčicí a posypeme pepřem.
  2. Uděláme sázená vejce na pánvi a osolíme (můžeme přidat pepř, pálivou papriku apod.).

  3. Na jeden toastový chleba s hořčicí a pepřem dáme plátek šunky, rajčátka a kukuřici. Na něj položíme další toast s hořčicí a pepřem. Na něj položíme ředkvičky, sázená vejce a poslední toast s hořčicí a pepřem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí placičky

Kuřecí placičky

Skvělým způsobem tak spotřebuješ zbytky. Hana Kupková, Ostrava
Vaříme express /08.05.15
Čistozrnný toast se žampiony

Čistozrnný toast se žampiony

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /24.04.18
Ta nejlepší pizza z „gumáků“

Ta nejlepší pizza z „gumáků“

Když nevíš, co se starším pečivem.

Eva Kokešová, Praha

Vaříme express /07.04.16
Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Řeřichu a spoustu dalších bylinek si pěstuji doma na okenním parapetu.

Zuzana ...

Vaříme express /07.04.14
Masíčko v pita chlebu

Masíčko v pita chlebu

Opravdu super jídlo a je to rychlovka!
Libuše Hlaváčová, Brno
Vaříme express /17.12.10
Makarony s nivou

Makarony s nivou

Pikantní chuť sýra se k těstovinám hodí.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Vaříme express /24.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu