Reklama
Toasty s kuřecími játry
Fotogalerie:

Toasty s kuřecími játry

Lucie Váchová

Praha
Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, Praha

Ingredience

  • 200 g játra kuřecí
  • 200 g maso uzené
  • 1 cibule
  • 3 rajčata
  • 1/2 plechovky rajský protlak
  • 2 lžíce kečup
  • 2 stroužky česnek
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička omáčka sojová
  • 4 bageta
  • 1 lžička oregáno
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Jatýrka nakrájíme. Kostičky uzeného masa os­mažíme s cibulkou. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Rajčata nakrájíme na kousky.
    Do pánve přidáme kousky jater a směs dosmažíme.
  2. Když jsou měkká, přidáme protlak, kečup, česnek, sójovou omáčku, oregano a vše osolíme a opepříme.
  3. Přidáme rajčata a po­dáváme na opečených bagetách.

    TIP: Zkus jatýrka podusit na troše másla a cherry. Na konci dušení je zakápni citronovou šťávou. Toasty lze zdobit třešňovými rajčátky a snítkou čerstvé bazalky.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tagliatelle s lilkem a rajčaty

Tagliatelle s lilkem a rajčaty

V létě jednoduše ideální Podle receptu Oliny Jiráskové z Litoměřic
Vaříme express /17.06.19
Chřest po francouzsku

Chřest po francouzsku

Máš vysoký tlak, nemocné srdíčko, špatné ledviny nebo tě trápí revma? Určitě se ...
Vaříme express /29.04.13
Pomazánka z lilků

Pomazánka z lilků

Určitě vyzkoušej!

Blanka Krejčí, Chomutov

Vaříme express /30.01.16
Topinky se sýrem

Topinky se sýrem

Lepší než obyčejné topinky.
Veronika Poláková, Třeboň
Vaříme express /08.05.11
Bagetky s pomazánkou

Bagetky s pomazánkou

Podle receptu Lucie Volemanové

Lucie Volemanová, šéfkuchařka Pošli recept!
Lucka je ...

Vaříme express /22.04.18
Plněné košíčky

Plněné košíčky

Připravené jsou za chvilku, přitom se dobře hodí jako pohoštění nebo jako ...

Vaříme express /15.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu