Reklama
Toasty s kuřecími játry
Fotogalerie:

Toasty s kuřecími játry

Lucie Váchová

Praha
Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, Praha

Ingredience

  • 200 g játra kuřecí
  • 200 g maso uzené
  • 1 cibule
  • 3 rajčata
  • 1/2 plechovky rajský protlak
  • 2 lžíce kečup
  • 2 stroužky česnek
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička omáčka sojová
  • 4 bageta
  • 1 lžička oregáno
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Jatýrka nakrájíme. Kostičky uzeného masa os­mažíme s cibulkou. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Rajčata nakrájíme na kousky.
    Do pánve přidáme kousky jater a směs dosmažíme.
  2. Když jsou měkká, přidáme protlak, kečup, česnek, sójovou omáčku, oregano a vše osolíme a opepříme.
  3. Přidáme rajčata a po­dáváme na opečených bagetách.

    TIP: Zkus jatýrka podusit na troše másla a cherry. Na konci dušení je zakápni citronovou šťávou. Toasty lze zdobit třešňovými rajčátky a snítkou čerstvé bazalky.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vánoční šneci

Vánoční šneci

Šneci se u nás stali oblíbenou vánoční pochoutkou. Šárka Váňová, Brno
Vaříme express /22.02.10
Vaječný salát

Vaječný salát

Vojtěch Miláček, Praha

Vaříme express /20.03.18
Rýžová směs s řapíkatým celerem

Rýžová směs s řapíkatým celerem

Je to takové obyčejné jídlo typu co dům dal. Právě takové máme nejraději.

Ema...

Vaříme express /06.09.17
Lososovo-sýrová roláda

Lososovo-sýrová roláda

Roláda na talíři vypadá opravdu hezky a chutná ještě lépe, před svými hosty se s ní ...

Vaříme express /23.02.12
Pikantní lín v hrubici

Pikantní lín v hrubici

Dá se použít jakákoliv sladkovodní ryba.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /29.01.16
Masová směs se slaninou

Masová směs se slaninou

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /14.08.18
 

Nejnovější

Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné. Podle receptu Petra Šípka z Prahy
Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
Zelný koláč

Zelný koláč

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /10.11.18
Zaječí stehna na houbách a cibuli

Zaječí stehna na houbách a cibuli

Marta Kučerová, Mělník

Škola vaření /10.11.18
Bramboráky s uzeným

Bramboráky s uzeným

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /10.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama