Reklama
Toasty s kuřecími játry
Fotogalerie:

Toasty s kuřecími játry

Lucie Váchová

Praha
Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, Praha

Ingredience

  • 200 g játra kuřecí
  • 200 g maso uzené
  • 1 cibule
  • 3 rajčata
  • 1/2 plechovky rajský protlak
  • 2 lžíce kečup
  • 2 stroužky česnek
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička omáčka sojová
  • 4 bageta
  • 1 lžička oregáno
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Jatýrka nakrájíme. Kostičky uzeného masa os­mažíme s cibulkou. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Rajčata nakrájíme na kousky.
    Do pánve přidáme kousky jater a směs dosmažíme.
  2. Když jsou měkká, přidáme protlak, kečup, česnek, sójovou omáčku, oregano a vše osolíme a opepříme.
  3. Přidáme rajčata a po­dáváme na opečených bagetách.

    TIP: Zkus jatýrka podusit na troše másla a cherry. Na konci dušení je zakápni citronovou šťávou. Toasty lze zdobit třešňovými rajčátky a snítkou čerstvé bazalky.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čertův pikantní mls

Čertův pikantní mls

Bohuslava Čeganová, Ostrava-Poruba
Vaříme express /22.10.18
Zapečené celerové chlebíčky

Zapečené celerové chlebíčky

Výborné jsou například k bílému vínu, po zapečení jsou krásně křupavé.

...

Vaříme express /10.07.14
Zapečené kapustičky

Zapečené kapustičky

Když chci připravit něco rychlého na zub, většinou sáhnu po receptu s přípravou ...
Vaříme express /12.01.09
Snadné kuřecí špízky

Snadné kuřecí špízky

Barbora Sedláková, Praha

Vaříme express /25.06.19
Jarní nákyp s hráškem

Jarní nákyp s hráškem

Servírování pokrmu přímo v malých miskách je velice elegantní.

Pavla Kašíčková, ...

Vaříme express /10.04.17
Toxik

Toxik

Nemusíš se bát, otrava rozhodně nehrozí – pokud piješ s rozumem.

Jiří Michal, Praha

...
Vaříme express /18.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu