Ingredience
- 200 g játra kuřecí
- 200 g maso uzené
- 1 cibule
- 3 rajčata
- 1/2 plechovky rajský protlak
- 2 lžíce kečup
- 2 stroužky česnek
- sůl
- pepř
- 1 lžička omáčka sojová
- 4 bageta
- 1 lžička oregáno
- olej na smažení
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Jatýrka nakrájíme. Kostičky uzeného masa osmažíme s cibulkou. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Rajčata nakrájíme na kousky.
Do pánve přidáme kousky jater a směs dosmažíme.
-
Když jsou měkká, přidáme protlak, kečup, česnek, sójovou omáčku, oregano a vše osolíme a opepříme.
-
Přidáme rajčata a podáváme na opečených bagetách.
TIP: Zkus jatýrka podusit na troše másla a cherry. Na konci dušení je zakápni citronovou šťávou. Toasty lze zdobit třešňovými rajčátky a snítkou čerstvé bazalky.