Reklama
Tlačenkový salát
Fotogalerie:

Tlačenkový salát

Hana Šátralová

Praha

Chutná nejlépe s čerstvým chlebem.

Hana Šátralová, Praha

Ingredience

  • 400 g tlačenka
  • 3 kyselé okurky
  • 1 cibule
  • 1 paprika
  • 2 lžíce nasekaná petrželka
  • 4 lžíce olej
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce ocet
  • 2 lžíce cibulová nať
  • trocha pepře a soli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Tlačenku nakrájíme na plátky a pak na menší kostičky, kyselé okurky a cibuli nasekáme na kolečka. Papriku (lze kombinovat více barev) pokrájíme na úzké proužky.

  2. Z oleje, hořčice, octa, pepře, soli, zelené cibulky a petrželky si připravíme dresink, kterým vše zalijeme. Salát bude ještě lepší, když ho necháme v lednici rozležet.

Pošli recept! 2/2014 (20.1.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krémové noky

Krémové noky

Výborný a rychlý oběd. Veronika Vodová, Dobříš
Vaříme express /30.05.16
Voňavá pochoutka z hub

Voňavá pochoutka z hub

Srpen a září jsou měsíce, kdy si užíváme houbaření. Po procházce ...

Vaříme express /28.01.16
Zapečené brambory s mletým vepřovým

Zapečené brambory s mletým vepřovým

Skvělé jídlo třeba na chalupu.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Vaříme express /20.07.14
Sýrová roláda plněná pěnou  a ovocem

Sýrová roláda plněná pěnou a ovocem

Můžeš použít brusinky, meruňky nebo švestky.

Anna Sladká, Havířov

Vaříme express /21.11.16
Rajčátkový koláč

Rajčátkový koláč

Dělám ho ráda, je hned hotový.
Dagmar Dvořáková, Písek
Vaříme express /17.11.14
Guláš z hub  a vepřového

Guláš z hub a vepřového

Dělám ho pro manžela, který nejí hovězí.

Hana Hozdová, Zásada

Vaříme express /05.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu