Reklama
Thajské nudličky s houbama
Fotogalerie:

Thajské nudličky s houbama

Lenka Tichotáková

Kladno
Pokaždé, když přemýšlím, jak rychle vykouzlit na talíři něco dobrého, jednoduchého a opravdu levného, nezklame tenhle recept. Mám ho od své kamarádky, která je opravdová gurmánka.
Lenka Tichotáková, Kladno

Ingredience

  • 250 g žampiony
  • 2 stroužky česnek
  • paprika
  • 1 cibule
  • 3 vejce
  • nudle rýžové

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Na velké pánvi osmažíme na tuku cibulku, přidáme pokrájené houby a dusíme do změknutí. Poté směs podle chuti okořeníme. Mezitím spaříme nudle dle návodu na zadní straně obalu a necháme je okapat. Potom vložíme na pánev nudle, vejce, na tenké proužky nakrájenou červenou papriku a prolisovaný česnek. Vše osmahneme a dle potřeby dochutíme. Na talíři můžeme ozdobit čerstvou petrželkou nebo obložíme zeleninou.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Překvapivě rychlá a jednoduchá polévka, která zasytí a mile vás překvapí svou jemnou ...
Vaříme express /10.10.12
Nudle s vepřovým na kari a šunkou

Nudle s vepřovým na kari a šunkou

Oblíbili jsme si vůni a chuť kari koření.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /06.09.13
Česneková pomazánka s kukuřicí

Česneková pomazánka s kukuřicí

Chutná všem, kdo mají rádi česnek.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Vaříme express /17.12.12
Lodičky

Lodičky

Podle receptu

Andrey Slezáčkové z Havlíčkova Brodu

Vaříme express /21.08.18
Bramborové gnocchi s chřestem

Bramborové gnocchi s chřestem

Chřest kupuji na trzích.

Marta Janouchová, Hlinsko

Vaříme express /21.05.16
Mrkvová sekaná

Mrkvová sekaná

Je to zdravější a podle mě i chutnější varianta sekané. Můžeš ji podávat ...
Vaříme express /24.05.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu