Reklama
Těstoviny se sardinkami
Fotogalerie:

Těstoviny se sardinkami

Petra Slováčková
Petra Slováčková
Vsetín

Kdo má rád těstoviny s rajčatovou omáčkou, ten si pochutná.

Petra Slováčková, Vsetín

Ingredience

  • 400 g špagety
  • 1 lžíce olivový olej
  • 2 stroužky česnek
  • chilli
  • 2 konzervy sardinky v tomatové omáčce
  • 1 polévková lžíce kapary
  • 1 dlaň nakrájená petrželová nať

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájený česnek, po minutě přidáme chilli, rajčata a sardinky.

  2. Po dvou až třech minutách přidáme podle chuti olivy, kapary a petrželku. Osolíme, promícháme a případně zředíme vodou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Prsíčka v karí rýži

Prsíčka v karí rýži

Maso má příjemnou nasládlou chuť. Lenka Stoulilová, Praha
Vaříme express /24.05.16
Opékané papriky

Opékané papriky

Pěstujeme si vlastní zeleninu.

Josef Kropáč, Třebíč

Vaříme express /19.06.17
Rychlé plněné papriky

Rychlé plněné papriky

Rychlá večeře, která je u nás doma velmi oblíbená.

Soňa Maková, Jevíčko

Vaříme express /18.10.12
Kuřecí játra na slanině s kari rýží

Kuřecí játra na slanině s kari rýží

Rychlá mňamka.

Silvie Andrejková, Beroun

Vaříme express /01.08.12
Studená ředkvičková polévka

Studená ředkvičková polévka

Když použiješ odtučněný jogurt, je tato polévka naprosto ideální k udržení ...
Vaříme express /09.06.12
Stehýnko na zázvoru

Stehýnko na zázvoru

Se skvělou přílohou

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /15.02.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu