Reklama
Těstoviny s olivami a pestem
Fotogalerie:

Těstoviny s olivami a pestem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Těstoviny jsou hotové během pár minut a dobrá večeře pro hladovou rodinu je hned na stole.
Gabriela Zemanová, Slaný

Ingredience

  • 1 balení špagety
  • 2 lžíce olej olivový
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 1 balení olivy s papričkou
  • 2 lžíce ořechy vlašské
  • 2 lžíce pesto bazalkové
  • špetka sůl
  • na ozdobu petržel nať

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu. Cibuli pokrájíme nadrobno a osmahneme na olivovém oleji. Přidáme prolisovaný česnek, posekané vlašské ořechy a na kolečka pokrájené olivy s papričkou. Směs opékáme asi 10 minut.
  2. Do uvařených těstovin vmícháme bazalkové pesto a nahoru rozložíme připravenou směs. Zdobíme čerstvou snítkou petrželové natě.

    TIP: Můžeme přidat chilli papričku. Stačí jedna, větší množství by přehlušilo chuť.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Malinový jogurt

Malinový jogurt

Linda Pokorná, Chrudim
Vaříme express /05.06.18
Krémová polévka s brokolicí

Krémová polévka s brokolicí

Ozdob ji troškou nastrouhané mrkve.

Jana Chovancová, Brno

Vaříme express /21.09.16
Sýrové twistry s dipy

Sýrové twistry s dipy

Tvoji hosté tuto křupavou a velmi návykovou pochoutku jistě ocení.

Petra Soukupová,...

Vaříme express /24.01.16
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Vyzkoušejte vinnou klobásu jinak upravenou. Je to výborné.

Kristýna Seidlová, Pardubice

...
Vaříme express /08.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu