Připravujeme je na večeři.
Veronika Poláčková, Mýto
Ingredience
- 400 g těstoviny
- olivový olej
- 1 stroužek česnek
- 1 větší cibule
- 150 g niva
- 80 g sterilovaný hrášek
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Těstoviny uvaříme dle návodu na sáčku.
-
Na olivovém oleji osmažíme oloupaný česnek, rozkrojený na polovinu. Když nám česnek začne zlátnout, vyndáme ho a na oleji zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme najemno nastrouhanou nivu, vše podlijeme 1 naběračkou vývaru z těstovin, promícháme a sýr necháme rozpustit.
-
Do hotové omáčky přidáme hrášek a necháme prohřát. Omáčku podáváme promíchanou s vařenými těstovinami.